Se Veled

Tartásdíj – mi van, ha behajthatatlan?

Bár a jogalkotás és a bírói gyakorlat is egyre inkább a gyermek szükségleteit – és nem az apuka által lobogtatott minimálbéres papírt – veszi figyelembe, mégsem elegendő a pernyertes ítélethez, ha tételesen bebizonyítottuk, mennyibe kerül a gyerekünk havonta. A magyar perrendtartás ránk pakolja a bizonyítási terhet apuka jövedelmi és vagyoni viszonyai tekintetében is.

 Ez a feladat ’mission impossible’-nek tűnik, hiszen a válást követően legkevésbé sem látunk bele az ex életébe. Tehát mielőtt keresetlevelet fogalmazgatnánk, sajnos át kell vedlenünk magánnyomozóvá, és legalább nagy vonalakban fel kell térképeznünk, mi a helyzet.

 Kedvenc történetem, amikor apuka indított tartásdíj csökkentése iránti pert, mert állítólag elveszítette az állását. Még arra is figyelt, hogy rögtön bejelentkezett munkanélkülinek – bár triviálisnak tűnik, mégis sok álmunkanélküli apuka ezen bukik le… Mit volt mit tenni, anyuka mozgósította a rokonságot és a baráti kört, mindenki kapott 1-1 fél napot a héten, amikor figyelte apuka életvitelét. Hamar kiderült, hogy egy csempéket árusító üzletben dolgozik, és mivel minden nap ránézett valaki, a „… de ez csak egy alkalmi 1 napos munka volt – helyettesítés, tudja bírónő ” – duma nem volt opció. A perdöntő bizonyíték ellenére anyuka egyik kollégája – gondolom, a Columbo filmek hatása alatt – bement az üzletbe csempét válogatni.  Megkérte a főhős apukát, az egyik csempét hozza már ki az üzlet elé, hogy természetes fényben lefényképezhesse a feleségének. Az A4-re kinagyított képen az apuka, a logós munkaköpeny és a üzlet cégtáblája is kristálytiszta volt 🙂 Ja és az alany a fotó készítésébe beleegyezett – szépen mosolygott rajta….

Tudom, elsőre meredeknek tűnik nyomozósdit játszani, de aki tartásdíjat szeretne, az többnyire nem engedhet meg magának egy igazi magánnyomozót 25e/óráért… Ha nagyjából látjuk az apuka életvitelét, akkor az támpontot ad, merre irányítsuk a bizonyítási indítványainkat a perben:

ingatlanok – a bíróság kérésünkre megkeresi az ingatlan-nyilvántartást, hogy az apuka tulajdonában áll-e ingatlan – ha megtaláltuk, akkor igazságügyi szakértő ad véleményt a forgalmi értékéről

 – hitel – a bíróság megkeresheti a pénzintézetet,  nincs banktitok ebben az esetben,  és megkaphatjuk a törlesztő részletek nagyságát  ami már nagyon jó kiindulási alap, hogy apuka valóban mennyit kereshet. Havi 60e-ből nyilván nem jön ki a 250e-es részlet. Mivel a tartásdíj előbbre való, mint a hitel törlesztő-részlet, ezért nem csökkenti a tartásdíj alapját.

 – bankszámlák – ahogy fent jeleztem, nincs banktitok, de legalább a bank nevét tudnunk kell – a bíróság nem nyomozó hatóság, így nem fogja megkeresni valamennyi pénzintézetet nincs-e ott véletlenül bankszámlája apukának. Ha viszont megvan a bank neve, az ott lévő valamennyi számla egyenlegét be tudjuk szereztetni.

személygépjármű, motor, hajó – a bíróság ezekhez a nyilvántartásokhoz is hozzáfér, ha felmerül a gyanú, akkor érdemes ezeket is megkeresni. Az autó, motor, és főleg egy hajó fenntartásának költségei szintén arra adnak alapot, hogy mekkora lehet a tartásra kötelezett valós jövedelme.

gazdasági társaság – a bíróság megkeresi a cégnyilvántartó szolgálatot, bekérheti a mérlegeket, eredmény kimutatásokat – tehát sok adathoz juthat. Nagyon fontos, nem az számít, hogy a nyereséget bent hagyta vagy kivette a cégtulajdonos, hanem az, hogy kivehette volna és fizethetett volna belőle tartásdíjat.

 – ingóságok – itt kizárólag a nagyobb értékkel bíró tárgyak számítanak, de ha valakinek jacuzzi van a fürdőszobájába, jövedelemigazolástól függetlenül 22.000.-Ft-nál magasabb tartásdíjra számíthat…

 – életmód – egy ember életmódja – mit csinál szabadidejében, milyen utazásokon vesz részt, jár-e rendszeresen étterembe, moziba, milyen ruhát hord, milyen ékszerek, óra, cipő van rajta – sokat elárulhatnak a vagyoni viszonyairól. Ha valaki minimálbéren él, nyilván nem futja évi két tengerparti nyaralásra és egy síelésre, és mindezt nyilván nem „sokbakerülök” logós pólóban teszi. Soha nem felejtem el, amikor a 20.000.-Ft-ot sokalló apuka akkora kocsival gördült a tárgyaló terem ablaka alá, mint maga a terem – lehet, hogy nem kellett volna elkésnie, talán nem keltett volna ekkora feltűnést az antré…

 Sajnos olyan is előfordul, hogy semmit nem találunk – és annak ellenére hogy tudjuk, a másiknak nem kell meggondolnia, hogy hol vesz kenyeret, mégsem tudunk megállapíttatni, csak minimális tartásdíjat. Ráadásul jellemző ezekre az esetekre, hogy ezt a keveset sem fizetik azt kihasználva, hogy nincs miből végrehajtani.  Tehát ha végre eljutottunk addig, hogy van egy jogerős bírósági határozatunk, még akkor sem biztos, hogy pénz látunk.

 Abban az esetben, ha a tartásra kötelezett nem fizeti a gyermektartást lehetőség van az állam általi előlegezésre, de csak abban az esetben, ha az jogerős bírósági határozaton alapszik, lehetetlen a tartásdíj behajtása, melyről a végrehajtó ad ki igazolást, a gyermeket gondozó nem képes a gyermek szükséges tartását ellátni, feltéve, hogy a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj kétszeresét. A kérelmet a gyámhatóság bírálja el és a benyújtástól számított 3 évig folyósítják a jogerős határozatban megállapított összeget, százalékos megállapítás esetében az alapösszeget. A folyósítás egyszer maximum 3 évre meghosszabbítható.

 Ha a végrehajtási eljárás nem jár sikerrel meg lehet fontolni a büntető feljelentést. A tartás elmulasztása 2 év szabadságvesztés büntetési tételű vétség, amely első alkalommal általában enyhébb, de visszaesőként már valóban komoly következményekkel járó bűncselekmény.  Sokakban kelt ellenérzést – főleg ha a kapcsolattartás a gyermekekkel egyébként jól működik – hogy feljelentsék a gyermekeik apját. Egy biztos, a büntetőeljárás csak ront a felek viszonyán, tehát mindenki saját maga mérlegelje azt, hogy mi fontosabb, a gyermekek apjával fennálló jó kapcsolat látszata, vagy az, hogy a gyermekeinek magasabb életszínvonalat tudjon biztosítani? Ahol az apuka nem él a kapcsolattartási jogával, vagy ahol komolyan nélkülöznek, ott pedig nem kérdés, ezt a lehetőséget is ki kell használni, hátha ez lesz a sikeres módszer a „szülői felelősségvállalás” kikényszerítésének.

Dr. Illés Blanka ügyvéd

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Petra Hoffman says:

  Jó napot, a nevem Michelle, az Egyesült Államok állampolgársága vagyok, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó hitelhitelezőről, aki négy különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalóztatta meg nekem fényét, mindannyian ígérnek, hogy kölcsönöket adnak nekem Hogy sok díjat fizettek, ami semmit nem ad, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt és összesen 8 ezer dollár volt. Egy nap, amikor böngészgettem az interneten nézett csalódott, amikor találkoztam egy bizonyság ember, aki szintén csalás, és végül kapcsolódik egy legális hitel társaság nevű BEVERLY HITEL COMPANY INC.{beverlyloancompany007@gmail.com}where végül megkapta a kölcsönt , Úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, és elmondtam nekik a történetemet arról, hogy négy különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem csináltak semmit, csak persze több fájdalmat. Megmagyarázom a cégnek, hogy levelet küldjek, és mindent elmondtak nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást a kapcsolatba velük. Kitöltötte a hitelkérelem formanyomtatványát, és folytatta mindazt, amit tőlem kértek, és 600 000 dollár összegű hitelt kaptam tőle a nagyvállalat (BEVERLY LOAN COMPANY INC.), És itt vagyok ma boldog a családommal, mert a BEVERLY LOAN FIRM adta Nekem egy kölcsönt, így tettem egy fogadalmat az én én, hogy én továbbra is tanúvallomást az interneten, hogy hogyan kaptam a kölcsönt.Kell egy hitel sürgősen? Kedves és gyorsan kapcsolatba BEVERLY LOAN COMPANY INC. Most a hitel e-mailben: ( Beverlyloancompany007@gmail.com) Azt hiszem, mások is tanúbizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn

 2. Mrs Farida Stephen says:

  Jó nap regisztrált magánpénz-kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítséget nyújtanak az emberek, cégeknek, akiknek frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, minimális éves kamatlábonként, legalább 2% -kal egy éven belül, 30 évre a törlesztési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. Hitelünk jól biztosított, a legnagyobb biztonság érdekében a mi elsőbbségünk. Az érdekelt személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com)

 3. MARGARÉTA EDVÁRD says:

  boroka marton hitel cég van itt, hogy segítsen a magyar állampolgár megoldani a pénzügyi problémákat.
  tudom, a magyarországi bankok nem adnak alacsony jövedelmuek hitelek.
  én Hitel cég ad kölcsön az alacsony jövedelmuek
  én kölcsön cég ad ki hitelt, hogy az összes érdekelt hitelt keresok.
  Ha érdekelt, várjuk cégünk email: boroka-marton@naver.com

  Üdvözlettel,
  Grant Ovenseri
  Online hirdeto.

 4. DONALSON ROBBEN says:

  HELLÓ!!!

  A jogos hitel megszerzése mindig is hatalmas probléma Az ügyfeleknek, akik pénzügyi problémával küzdenek és megoldást igényelnek rá. A hitel és biztosíték kérdése olyan, amire az ügyfelek mindig aggódnak, amikor egy hiteles hitelezőt keresnek. De ezt a különbséget a hitelezési iparban tettük. Kölcsön nyújtunk a 2500 dolláros tartományból. 500 millió dollárra

  Szolgáltatásaink magukban foglalják a következőket:
  Adósságkonszolidáció
  Második jelzálog
  Üzleti kölcsönök
  Személyi kölcsönök
  Nemzetközi kölcsönök
  Hitel bármilyen
  Családi kölcsön
  STB

  Nincs társadalombiztosítás, és nincs hitel-ellenőrzés, 100% -os garancia. Mindössze annyit kell tenned, hogy pontosan tudd meg, mit akarsz, és biztosan megvalósítjuk az álmaidat. Végül, a közvetítők és a kis méretű pénzintézetek A kölcsönszerzéssel kapcsolatos részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot (donaldmicrofinance@yahoo.com)
  KÖSZ…

 5. Harrison Ronan says:

  Szükséged van egy finanszírozásra, és a bankok csalódást okoztak neked. Florida USA-ban élünk, és ma boldog nő vagyok? Mondtam magamnak, hogy bármely olyan kölcsönhitelező, aki megváltoztathatja az életemet és a családom életét, utalok minden olyan személyre, aki hitelt keres. Ha hitelre van szüksége, és 100% -osan biztos a hitel visszafizetéséről, kérjük, forduljon hozzánk, és kérjük, mondja meg nekik, hogy Mrs. Sharon Coolidge Lynn hivatkozott. Diamondmillerloanoffer@outlook.com
  A neved:
  Országod:
  Szex:
  Hitelösszeg :
  Időtartam:
  Foglalkozása:
  Állapot:
  Havi bevétel;

 6. Anita Davids says:

  Hello, én vagyok az áldozat Anita Több hitel csalások, néhány hónappal ezelőtt volt becsapott $ 26.000 usd acerca a hamis hitelezők, mert én szükséges a kölcsön összege $ 150,000.00 usd az orvosi költségek lányom rák kezelésére. nem nagyon volt hely, hogy menjen, és eladtam szinte minden az én ingatlan a folyamatban. ez nem vicc barátok sokat szenvedett, amíg én vezették be, hogy a hitel cég megnevezés Westland befektetési szolgáltatásokat végül biztosította a hitel lányaim kezelés csak a múlt héten, így szeretném használni ezt a lehetőséget, hogy tájékoztassa többi hitel kérők vigyázz csalók ott többféle azt állítva, hogy hitelt nyújtók, akkor megy minden hossza csak neked ki a pénzt. Ha érdekelt abban, hogy a biztonságos és gyors hitel én csak tetszik nekem, Akkor hogy vegye fel a kapcsolatot sürgeti WESTLAND INVESTMENT SERVICES keresztül esta email: (westlandinvestment@gmail.com) Ezek nagyon megbízható és biztonságos, hidd el, akkor kap hitelt őket sikeresen. Köszönjük! (Westlandinvestment@gmail.com)

 7. Thompson Gary says:

  Helló !

  Legyen törvényes és gyors hitelszolgálat?

  Jelentkezzen most, és sürgősen kapja meg a pénzét!

  * Helyzet 5000 és 50 millió között
  * Válasszon 1 és 30 év között a visszafizetésre.
  * Rugalmas hitel feltételek.

  Mindezek és még sok más, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

  Teljes név: ……….
  Telefonszám:…….
  Havi bevétel: ………….
  Ország ………………………….
  Hitelcél ………..
  A szükséges összeg ……………..
  Hitelállapot …………
  Időtartam: ………………………

  Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (thompson.loanservice@gmail.com)
  Management.
  Forduljon a Speedy-hez!

 8. Kellie Wilson says:

  Szüksége van valódi hitel üzleti célokra, vagy fizetni az adósság kapcsolatot Mr Kellie Wilson most valódi hitelek e-mailben:Oceanicfinance113@gmail.com

 9. Gina Morgan says:

  Jó nap,
  A nevem JANIKA ROBERT, Carolus, magyar vagyok, szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsöntőke hitelezőről, aki két különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalott, miután megvilágította nekem, mindannyian megígérik, hogy kölcsön után ad Sok olyan díj, amely semmit sem hozott, és nem volt pozitív eredmény. Elvesztettem a kemény pénzt, és ez összesen 5000 euró volt. Egy nap bonyolítottam az interneten, zavarodottan és frusztrálva, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol Végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem tettek semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit tőlem kérdezett, és 15 000 euró értékű hitelt kaptam e nagy cég (Andrew Lincoln Loan Company). Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy megkaptam a kölcsönt.
  Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? Szívesen és gyorsan kapcsolatba léphet a GINA MORGAN LOAN COMPANY-val, az e-mail címére a kölcsönökért: (ginamorganloancompany@gmail.com).
  Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn.

 10. Kellie Wilson says:

  Szüksége van valódi hitel üzleti célokra, vagy fizetni az adósság kapcsolatot Mr Kellie Wilson most valódi hitelek e-mailben: Oceanicfinance113@gmail.com

 11. Dakany Anderson says:

  Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  Hitel ajánlat.

 12. Dakany Anderson says:

  Hitel ajánlat.

  Jó napot,

  Regisztrált magánhitelező vagyok. Kölcsönöket nyújtunk azért, hogy segítsük az embereket és a vállalatokat a pénzügyi helyzetük világszerte történő javításában, egy éven belül legfeljebb 3% -os alacsony kamatlábon, 30 éves visszafizetési határidővel bárhol a világon. Kölcsönt nyújtunk a 2000 és 500 000 000 euró között A hitelek a legmagasabb biztonsággal vannak biztosítva a legfontosabbak. Az érdeklődő személy e-mailben lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

 13. Jim Buffer says:

  Alkalmazni a kölcsön gyors és kényelmes módja annak, hogy fizetni a számlákat és az újbóli finanszírozás a projekt a legolcsóbb kamatláb 3% -os fel velünk a kapcsolatot még ma keresztül: trustfunds804@outlook.com. A hitel kell a kölcsön ajánlat a minimum 1,000.00 választás hitelfelvétel pénzt, Én egy hiteles nyilvántartás és a hitelezők Legit, akkor lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha érdekli. Hogy ez a kölcsön, forduljon hozzám több információt a hitel folyamat a feltételeket a hitel és a kölcsön összege kerül át neked. Szükségem van a sürgős választ ha érdekel

 14. Dakany Anderson says:

  Kínálunk kölcsön 2% -os kamatláb. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további részleteket e-mailben: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

 15. Dakany Anderson says:

  Kap egy kölcsön ma alacsony sebességgel jelentkezz most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

 16. Eric finance says:

  Van szüksége hitelek projekt beruházási hitel, személyi hitel, üzlet, lakáshitelek, diákhitel, konszolidációs hitelek és kölcsönök különböző projekt? azok számára, akik szeretnék, hogy egy kölcsön a cég a kapcsolatot velünk ma (ericfinancee@gmail.com vagy ericfinancee@outlook.com), és kap a hitel még ma.

 17. Evans Jack says:

  Good Day, Fáradt Keresek kölcsönök és jelzáloghitelek? Voltál már elutasították folyamatosan az Ön bankok és más pénzügyi intézmények, Ön üzletember vagy nő? Ön semmilyen pénzügyi rendetlenség, vagy szeretné alapok elindítja a saját vállalkozás? Van szüksége a hitel, hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, vagy kezdeni egy szép üzlet? Van egy kis hitel pontszám? Kínálunk hitelek kezdve a $ 1,000.00 Minimum 10 millió maximum 2% -os kamatláb per semmisítse meg. hitelek fejlődő üzleti versenyelőnyt / üzleti tevékenység bővítéséhez. Mi hitelesített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus. és együttműködnek pénzember az ingatlan, és minden típusú üzleti finanszírozás, akkor adja ki a hosszú lejáratú hitelt öt-ötven év legnagyobb. Csak töltse ki a hitelfelvevő információkat és visszatér hozzánk keresztül haladéktalanul evansjackloanfirm1101@gmail.com

  A neved:_________
  Címed:______
  Országod:______
  Hitelösszeg:_______
  Kor:_______________
  Szex:_______________
  Hitel Időtartam: __________
  Havi bevétel:_________
  Mobiltelefon szám:____

  Kérjük várjuk a gyors reagál, ha érdekel.
  Mr.Karin Lucas

 18. Dakany Anderson says:

  Kap egy kölcsön ma alacsony sebességgel jelentkezz most kölcsönöket kapnak, amelynek mértéke 2% Alkalmazás most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  Hitel ajánlat.

 19. Dakany Anderson says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% -os annul.This hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

  Hitel ajánlat.

 20. Dakany Anderson says:

  Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  Hitel ajánlat.

 21. James Carl says:

  Ön üzletember vagy nő? Szüksége van alapok kezdeni a saját vállalkozás? Szüksége van egy hitel hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, vagy elkezd egy jó üzlet? Szüksége van alapok finanszírozására a projekt? Kínálunk fedezett hitel szolgáltatásokat bármilyen számú és bárhol a világon (személyek, vállalatok, ingatlanok és vállalati egységek) a kiváló 2% -os kamatláb. Az alkalmazás és több információt küld választ a következő e-mail címre: (khalifafinancialcompanies@outlook.com vagy khalifafinancialcompanies@gmail.com)

  Köszönöm,
  KHALIFA STEVE.

 22. Erik Olson says:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy törölje a számlákat, vagy indítani egy vállalkozást? kínálunk hitelek 2% -os kamatláb nemzetközi és helyi ….. Jelentkezés egy sürgős hitel ma E-mail nekünk keresztül: Erik.olsonfinancialgroup@gmail.com

 23. olivia marrice says:

  EREDETI SÜRGŐS HITEL

  Kér SÜRGŐS megfizethető kölcsön? HA IGEN, akkor nyugodtan
  És alkalmazzák ma (PINEHEARTLOANFIRM@GMAIL.COM) FOR KÍNÁLUNK hitelek 2%
  Kedvezmények siet MA ÉS JELENTKEZÉS és kap, hogy megfizethető kölcsön, amit mindig
  ÁLmODOTT AT [PINEHEARTLOANFIRM@GMAIL.COM}

 24. Dakany Anderson says:

  Szüksége van hitel? kínálunk mindenféle hitel minimális összege 5000 € a maximum 500.000.000 €, ha érdekli lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

 25. Dakany Anderson says:

  Jó hírek!

  Szüksége van egy hitel sürgősen rendezni bármilyen tartozás? Ha szüksége van bármilyen sürgős kölcsön kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma. Adunk hitelt kezdve 2000 € a 1,000.000.00 euro, minden érdekelt individaual, vállalatok, iskolák, templomok, legalább kamatláb 2% évente. kapcsolatba kölcsön tiszt útján történő feldolgozása a vállalati e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Isten áldja meg

  Hitel ajánlat.

 26. John Ahmed says:

  Vagyok egy privát hitelező és befektető, Szüksége van egy legit, becsületes, megbízható és gyors hitel? Tudok segíteni, 100% -os garancia lejárta, én az üzleti és egyéni hitel, több is van finanszírozását minden típusú projektek. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk: russell.credit40@gmail.com

 27. Spencer Thomas says:

  Bizonyság arról, hogy kaptam kölcsön (Queenethloans@gmail.com) Helló, A nevem Thomas Spencer és én összeházasodtunk, én innen: Egyesült Államok Az elmúlt két hétben, és egy igazi hitel cég kért Én teljes bizalmat nekik, és végül volt egy csomó csalók nap, elvitték a pénzt, anélkül, hogy bármit cserébe Remélem már zavaros és frusztrált, megölték, úgy tűnik, nagyon Nehéz a családom, én akarok semmit hitel vállalatok az interneten keresztül, így elmentek kölcsön Egy kis pénz barát, és azt mondta neki, hogy ő képes lesz segíteni bármely kölcsön összege, ami segíthet tudni hitel a cég Épp, hogy van egy nagyon alacsony kamatláb 2% -os hitel, ő vezetett engem, hogyan kell alkalmazni a hitel Küldj nekem, azt mondtam: mint például: (queenethloans@gmail.com), én soha nem hitt de megpróbáltam, és én A legnagyobb meglepetés kölcsön 24 órán belül, nem hiszem, Gazdag és újra boldog, és ad hitelt az Isten Vagyok elismerését Ez a terület még e vállalatok, mint a csalás, Kérjük, tanácsot és minden amire szüksége van egy kölcsön, hogy menjen (Queenethloans@gmail.com) nem, és soha megváltoztatni az életed, és az enyém volt

 28. antonio chavez says:

  Helló
  Vagyok férfi egy francia Állampolgárság Vagy politikus foglalkozó Pénzügyi kölcsönök Rövid és Hosszú távú magánbefektetések 80.000.000 € 5000 € bárkinek Komoly, Megbízható és Őszinte Kivan kölcsönözni. My kamatláb változik 2% -ről 3% attól függően, Hogy egy hitel összegét és időtartamát vissza a Források, különösen, ellenszavazat Akarom, Hogy megsértik a törvény uzsora.

  Kérjük, lépjen kapcsolatba velem (CHAVEZFIRM@GMAIL.COM) a Jövőre nézve.

 29. antonio chavez says:

  Hello
  financial loans I am a man of French nationality or a politician dealing with short- and long-term private investment € 80,000,000 € 5,000 to anyone serious, reliable and sincere wishes to rent. My interest rate varies from 2% to 3% depending on the loan amount and duration back to the sources, in particular, I do not want to violate the usury law.

  Please contact me (CHAVEZFIRM@GMAIL.COM) for the future.

 30. Dakany Anderson says:

  Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat, vagy kezdeni a saját vállalkozás? Ha igen, kérjük, forduljon a Via e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 31. Dakany Anderson says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% -os semmisítse. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségek, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Üdvözlettel.

  Hitel ajánlat

 32. Pastor Nilson says:

  Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat, vagy új vállalkozás indításához? akkor forduljon hozzám most további információkat. pastornilson552@gmail.com

 33. Garcia Benson says:

  CIMB Group egy malajziai univerzális bank központja Kuala Lumpur
  működő magas növekedési gazdaságok és nyújtó kölcsön 2% -os kamatláb meggyőződhetünk arról, hogy az ügyfelek elégedettek, kínálunk személyi kölcsönök és az üzleti finanszírozás, hazai finanszírozás és hitelezés és ingatlanfinanszírozás, hogy segítsen javítani az üzleti, az éves kamat 3 % a tartományban $ 10,000.00 a tartományban $ 10,000000.00 felett. Fontos megjegyezni, hogy hétfőtől péntekig rendes munkaidőben 09:00 17:45 (UTC / GMT + 8 óra) a pénzéért. ha érdekel, akkor meg kell, hogy töltse ki a hitel alábbi jelentkezési lapot és küldje vissza most nekünk most. cimbbankloan@gmail.com

  1: Teljes név: ……………….
  2: Telefon: ……………….
  3: Cím és város: ……………….
  4: Ország: ……………………
  5: Foglalkozás: …………………..
  6: Születési dátum: …………………..
  7: A kért hitel: ………………
  8: Havi jövedelem összege: …………………..
  9: Hitel Időtartam: ………………….
  10: A kölcsön célja: …………………..

  Miután töltse ki a hitelkérelmi nyomtatvány küldünk a hitelfeltételek
  és feltételeket.
   
  CIMB BANK

 34. Garcia Benson says: (előzmény @Austine Dan)

  CIMB Group egy malajziai univerzális bank központja Kuala Lumpur működő magas növekedési gazdaságok és nyújtó kölcsön 2% -os kamatláb meggyőződhetünk arról, hogy az ügyfelek elégedettek, kínálunk személyi kölcsönök és az üzleti finanszírozás, hazai finanszírozás és hitelezés és ingatlanfinanszírozás, hogy segítsen javítani az üzleti, az éves kamat 3 % a tartományban $ 10,000.00 a tartományban $ 10,000000.00 felett. Fontos megjegyezni, hogy hétfőtől szombatig rendes munkaidőben 09:00 17:45 (UTC / GMT + 8 óra) a pénzéért. ha érdekel, akkor meg kell, hogy töltse ki a hitel alábbi jelentkezési lapot és küldje vissza most nekünk most. cimbbankloan@gmail.com

  1: Teljes név: ……………….
  2: Telefon: ……………….
  3: Cím és város: ……………….
  4: Ország: ……………………
  5: Foglalkozás: …………………..
  6: Születési dátum: …………………..
  7: A kért hitel: ………………
  8: Havi jövedelem összege: …………………..
  9: Hitel Időtartam: ………………….
  10: A kölcsön célja: …………………..

  Miután töltse ki a hitelkérelmi nyomtatvány küldünk a hitelfeltételek
  és feltételeket.

  CIMB BANK

 35. Austine Dan says:

  Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat? Van szüksége
  személyes vagy üzleti hitel? Szüksége van egy hitel különféle
  más célra? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma
  (AustineDan413@gmail.com) a hitel.
  Kínálunk a legnagyobb kölcsön $ 5,000.000.00. Ajánlunk
  hitel @ 3% fix kamatozású idejére
  1-20 év. Adunk két hónapos türelmi idő előtt
  havi fizetés kezdődik. Tehát, ha érdekel,
  kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és visszatér hozzánk,
  a lehető leghamarabb feldolgozásra.
  Teljes név: ……………….
  Nem: ……………….
  Kor: …………………
  Cím: …………….
  város: …………………..
  ország: ………………
  Hitelösszeg: …………..
  A hitel futamideje: ………….
  Telefonszám: …………….
  Foglalkozása: ……………….
  havi bevétel: …………..
  A cél a hitel: ……………..
  Előfordult kérte kölcsön előtt? ………….

 36. Dékány Endre says:

  Szüksége van hitel? ha igen, e-mail: (dakany.endre@gmail.com) további részletekért.

  Hitel ajánlat.

 37. Dékány Endre says:

  Jó hírek!

  Szüksége van egy hitel sürgősen rendezni bármilyen tartozás? Ha szüksége van bármilyen sürgős kölcsön kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma. Adunk hitelt kezdve 2000 € a 100,000,000.00 euro, minden érdekelt individaual, vállalatok, iskolák, templomok, legalább kamatláb 2% évente. kapcsolatba kölcsön tiszt útján történő feldolgozása a vállalati e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Isten áldja meg.

  Hitel ajánlat.

 38. Austine Dan says:

  Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat? van szüksége
  személyes vagy üzleti hitel? Szüksége van egy hitel több
  más célra? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk ma
  (AustineDan413@gmail.com) hitelek.
  Kínálunk a legnagyobb kölcsön $ 5,000.000.00. ajánlat
  @ Hitel fix kamatozású idejére 3%
  1-20 év. Adunk két hónapos türelmi idő előtt
  havi fizetés kezdődik. Tehát, ha érdekel,
  Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és visszatér hozzánk,
  a lehető leghamarabb feldolgozásra.
  Teljes név: ……………….
  Nem: ……………….
  Kor: …………………
  Cím: …………….
  város: …………………..
  ország: ………………
  hitelösszeg: …………..
  A hosszú lejáratú hitel: ………….
  Telefonszám: …………….
  Foglalkozás: ……………….
  havi jövedelem: …………..
  A cél a hitel: ……………..
  Előfordult kérte kölcsön előtt? ………….

 39. Mrs Farida Stephen says:

  Helló, van szüksége sürgős hitel? vagy a szükséges pénzügyi segítséget ?, kínálunk hitelek tartományon belül 5000 euró 100.000.000 € az egyének, vállalatok, és együttműködik szervek a szükséges pénzügyi támogatás alacsony és megfizethető kamatláb 2% évente. Alkalmazás állnak a pályázók több mint 18 éve, csak írjon nekünk, ha érdekli a gyors és egyszerű hitel-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

 40. Phil Howardson says:

  Én KEVIN AGUERO Soldado név szerint, és azt akarjuk, hogy mindenki tudja, hogy én kölcsönöket nyújtani az arra rászorulóknak nélkül előleget. I kínál mindenféle kölcsön egy nagyon alacsony kamatláb 3%. Minden érdekelt kérelmezők ne habozzon, mert ez az ajánlat valódi. Írjon nekünk ma keresztül WhatsApp számot +2347059073801 vagy szöveg + 1-918-771-4875 és keresztül közvetlen e-mail címen kevinloans2@outlook.com

 41. Dékány Endre says:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Adunk ki az üzleti hitel, személyi kölcsön, diákhitel, Autó hitelek stb, Ha érdekel, lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 42. Dékány Endre says:

  Helló,

  Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, jelzálog, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke, stb … Te vagy a megfelelő helyen a hitel megoldások! Vagyok egy privát hitelező, aki kölcsönöz magánszemélyek és üzleti vállalkozások számára alacsony kamatozású és megfizethető kamatláb 2%. Írjon nekünk e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 43. Kermit says:

  Atyaég, mennyire mocskos ribancok vagytok ti nők.
  Előbb vágnám le a saját farkam, mint hogy gyereket csináljak egy ilyen magyar féregnek, az anyám életére esküszöm.
  Egy kurva gombot nem fizetnék nektek, inkább gyújtanám fel mindenemet és húznék másik kontinensre, az hétszentség.

 44. Williams Franklin says:

  SÜRGŐS HITEL AJÁNLAT, alkalmazzák ma ha szüksége van egy SÜRGŐS HITEL bármilyen.
  (Williamloans14@gmail.com)

  Azt várjuk, hogy ez a cég a vállalat Adunk személyi kölcsön
  és üzleti hitelek kamatláb 2% csak kínálunk Hitelt
  $ 4000 dollárt $ 5.000.000 dollárt

  Ha szüksége van egy kölcsön az Ön üzleti vagy fizetni az adósságait, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, amint
  lehet feldolgozni a kérelmet kölcsön formájában

  Hitelkérelmi nyomtatvány TÖLTSE FEL ÉS most vissza.

  1. Teljes név: _________________
  2. hely: __________________
  3. Ország: ___________________
  4. Állami: _____________________
  5. Nem: _______________________
  6. Telefonszám: ______________
  7. A hitel összege Szükséges: ___________
  8. Időtartam: __________________
  9. Kor: _______________________

  Vegye fel a kapcsolatot az irodában a e-mail címét E-mail: williamloans14@gmail.com
  Üdvözlettel,
  Williams kölcsönök.

 45. Stella Praise says:

  helló
  Kell egy üzleti hitelek, hogy megbirkózzanak a pénzügyi nehézségek, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények do. Kínálunk hitel bármilyen formában természetes
  és a jogi személy összegének 2 %-át. A hitel összege-tól 1000 $ 100 millió. Ez felajánl
  an az ajtaja. Kérjük, adja meg nekünk ezeket az információkat

  Teljes neve:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Kölcsön időtartama:
  Életkor:
  Emelet:
  Telefon:
  Lépjen kapcsolatba velünk e-mail címünkre: guaranteefundings@gmail.com

  ..

 46. Stella Praise says:

  helló
  Kell egy üzleti hitelek, hogy megbirkózzanak a pénzügyi nehézségek, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények do. Kínálunk hitel bármilyen formában természetes
  és a jogi személy összegének 2 %-át. A hitel összege-tól 1000 $ 100 millió. Ez felajánl
  an az ajtaja. Kérjük, adja meg nekünk ezeket az információkat

  Teljes neve:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Kölcsön időtartama:
  Életkor:
  Emelet:
  Telefon:
  Lépjen kapcsolatba velünk e-mail címünkre: guaranteefundings@gmail.com

 47. Garcia Benson says:

  Garancia Trust Bank Hitel ajánlat:

  JELENTKEZZ MOST:

     Szüksége van pénzügyi támogatást? Szeretnénk segíteni, ha nagyon súlyos, és ha szükség van rá. Mi regisztrált banki társaság, és adunk kölcsön személyes pénzügyek, hogy jobb életed és a vállalatok hitel javítsa az üzleti, az éves kamatláb 2% -os tartományban $ 10,000.00 a tartományban $ 10,000,000.00 felett. Fontos megjegyezni, hogy hétfőtől szombatig rendes munkaidőben 09:00 17:45 (UTC / GMT + 8 óra) a pénzéért. Kínálunk személyi kölcsönök és az üzleti finanszírozás, lakásfinanszírozási és hitelezési és ingatlanfinanszírozás javítása és bemutató van, hogy töltse ki a hitel alábbi jelentkezési lapot és küldje vissza most nekünk most EMAIL guarantytrustbankloanscheme@gmail.com

  1: Teljes név: ……………….
  2: Telefon: ……………….
  3: Cím és város: ……………….
  4: Ország: ……………………
  5: Foglalkozás: …………………..
  6: Születési dátum: …………………..
  7: A kért hitel: ………………
  8: Havi jövedelem összege: …………………..
  9: Hitel Időtartam: ………………….
  10: A kölcsön célja: …………………..

  Miután töltse ki a hitelkérelmi nyomtatvány küldünk a hitelfeltételek között.

  aláírt,
  DR Garcia Benson.
  Menedzser.
  További információért kérjük, látogasson el honlapunkra: guarantytrustbankquickloan.blogspot.com

 48. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorganfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

  ?>,m/mn,

 49. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorganfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

 50. Cynthia Morgans Funding says:

  Здравствуйте Меиманкулов Нарбай

   Спасибо за вашу почту, и я хочу, чтобы вы знали, что вы получите
  кредит, как только вы можете получить обратно с необходимой информации, и вы находитесь
  чтобы вернуться к нам теперь наша установка ежемесячно, что означает
  вы будете платить обратно понемногу до конца периодов
  и ваша сумма кредита будет зависит от суммы, которую вы нуждаетесь в порядке.

  Мы выдаем кредит в пределах от минимум $ 5000 долларов,
  $ 50000000 долларов для деловых целей и различного типа
  персональный кредит

  и снова вы должны знать, что вы имеете дело с законным
  кредита кредитор с честью и разницы, я обещаю никогда не позволю тебе
  вниз в этой самой сделки, я хочу, чтобы вы знали, что я martried
  женщина и я уважаю своих клиентов, так что вам нечего беспокоиться
  о в этой самой сделки, вы, безусловно, поблагодарить меня в конце
  этой сделки, как я хочу, чтобы вы, чтобы направить людей к моей фирме
  после того, как вы получаете ваш кредит,

  Я был в международном кредитовании бизнеса для 15years работает в настоящее время
  так что вам нечего беспокоиться об этом по кредиту сделки в порядке,

  для получения дополнительной информации, вы можете проверить на нашем сайте: cynthiamorganfunding.com.ng
  или вы можете добавить нас на WhatsApp для легкого общения: +2349034947333

  я также прилагается копия моего удостоверения личности в качестве доказательства моей легитимности,
  я надеюсь услышать от вас в ближайшее время, спасибо

  С НАИЛУЧШИМИ ПОЖЕЛАНИЯМИ

 51. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorgansfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

  /.,/,

 52. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorgansfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

 53. Stella Praise says:

  Helló,
  Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
  természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege tól 1000 $ 100 millióra.
  Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
  Kedves adja meg nekünk ezeket az adatokat

  Teljes nevek:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel Időtartam:
  Kor:
  Padló:
  Telefon#:
  Fel velünk a kapcsolatot e-mail: Guaranteefundings@gmail.com

  ….

 54. Stella Praise says:

  Helló,
  Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
  természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege tól 1000 $ 100 millióra.
  Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
  Kedves adja meg nekünk ezeket az adatokat

  Teljes nevek:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel Időtartam:
  Kor:
  Padló:
  Telefon#:
  Fel velünk a kapcsolatot e-mail: Guaranteefundings@gmail.com
  ….

 55. Stella Praise says:

  Helló,
  Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
  természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege tól 1000 $ 100 millióra.
  Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
  Kedves adja meg nekünk ezeket az adatokat

  Teljes nevek:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel Időtartam:
  Kor:
  Padló:
  Telefon#:
  Fel velünk a kapcsolatot e-mail: Guaranteefundings@gmail.com

 56. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

 57. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail: cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorgansfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

  /.,./,

 58. Cynthia Morgans Funding says:

  Helló,
  Ahhoz, hogy megfelelően be magam, én vagyok Mrs. Cynthia MORGAN privát hitelező adok kölcsön 2% évente. Ez a pénzügyi lehetőség az Ön ajtó lépés, alkalmazzák ma, és kap a gyors loan.There sok lehetőség van, hogy pénzügyi segítség és minden helyen, és még mindig nem képesek megszerezni. De ez a pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést, és így nem engedheti meg magának, hogy hagyja ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az, hogy mind a magánszemélyek, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeget kapható tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00, vagy bármilyen mennyiségű választott további információkért forduljon hozzánk e-mail:cynthiamorganfunding@gmail.com

  Teljes név ………………………………
  Személyes telefonszám ……………………….
  Egy ország …………………………………….
  Cím ………………………………..
  Állami …………………………
  Életkor ………………………………………
  Előfordult előtt alkalmazott? ………………… ..
  Családi állapot ……………………………
  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….
  Hitel távú ……………………………
  Foglalkozása ………………………………
  Havi bevétel ………………………..
  Örülök, hogy továbbítsa a gyors választ,
  Üdvözlettel

  e-mail: cynthiamorganfunding@gmail.com
  honlap: cynthiamorgansfunding.com.ng
  Telefon: +1 (562) 708-4413

 59. Louis Banner says:

  Kínálunk magán-, kereskedelmi és személyi asszisztens hitelek a kis-és közepes vállalkozások tulajdonosai, hitelek személyes okokból nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 3% visszafizetési 1 év és 50 év időtartamú bármely részén a világnak. Segíti a régióban; 5000; 300.000.000 € vagy több mint az esettől függően. Ezek a hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdeklődők vegyék fel a kapcsolatot e-mailben: louisbannerloancorp@gmail.com

  Jelentkezzen most a magán-, kereskedelmi és személyi hitelek

 60. Dékány Endre says:

  Szüksége van bármilyen típusú hitel? Van szüksége egy karácsony hitel 2% Ha igen, írj nekünk ma (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel még ma.

  Hitel ajánlat

 61. Dékány Endre says:

  Ön keresi a valódi hitel ?? Szüksége van egy hitel bármilyen formában és bármilyen okból ?? Azért vagyunk itt, hogy segítsen a végén kínáljuk megbízható hitel csak 2% -os kamatláb. Az érdekelt hitelfelvevők fel a kapcsolatot velünk még ma, e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) és kap hitelt ma.

 62. Dékány Endre says:

  Szüksége van egy hitel? Kínálunk minden típusú hitelek 2% -os kamatláb. Ha válaszolni kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) További INFO.

  Hitel ajánlat.

 63. Dékány Endre says:

  Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magas. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  Hitel ajánlat sürgős.

 64. bella albert says:

  Helló,
  Én asszony Bella Albert, a privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen:
  (Bellaalbert6@gmail.com)

 65. Williams Franklin says: (előzmény @Williams Franklin)

  SÜRGŐS MEGBÍZHATÓ HITEL AJÁNLAT Jelentkezzen most.

  Jó napot,

  Kedves Hitel Seeker Üdvözlet WILLIAMS hitel cég.
  Mi hitelesített hitel hitelező kínáló hitelt az emberek, akik a
  szükség hitelek. Mi ad hitelt a projekt, üzleti, adók, számlák,
  és sokan mások reasons.We üzemelnek 2% -os kamat rate.There van
  Több nyerhetnek kapok egy kölcsön a cég, így van szüksége a
  hitel? Ön a tartozás? Szeretné elindítani a vállalkozások és a szükséges
  főváros? Szüksége van hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? A segítség
  végre itt, mint mi ad hitelt a mindenki egy olcsó és
  megfizethető kamatláb mindössze 2%, ha az érdekelt kérjük vegye fel velünk
  ma
  : (Williamloan14@gmail.com)
  és kap a hitel today.For több információt a szolgáltatást, kérjük ossza meg velünk
  tudni, hogy a hitelösszeg van szüksége, és a hitel futamideje.

  adjuk ki az alábbi;

  * Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
  * Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
  * Konszolidációs hitelt és még sokan mások.

  Mi hitelesített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus.
  Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk:
  williamloans14@gmail.com

  Sok szerencsét,
  Ügyfélszolgálat.
  WILLIAMS hitel cég.

 66. Williams Franklin says:

  Bienvenido a Williams Loans Company.

  Gracias por tu mensaje y también agradezco tu preocupación por ti
  El envío de dinero para su préstamo, En primer lugar todo esto es un gobierno bien
  Firma de préstamo aprobada y registrada así que si usted debe decir cualquier cosa
  Debido a su experiencia en el pasado, lamento que no pueda
  Tener estos fondos en curso. En cuanto al préstamo, quiero que tengas el
  Garantía de que tan pronto como se hagan las cosas necesarias, se
  Disponible para usted bien, a continuación se muestra el plan de cálculo y pago.
  Su número de solicitud es: CCL / FSA / 2016/1204 por favor tome nota muy
  importante.

  NOTA: Para el monto del préstamo que se toma prestado creo que la duración del tiempo
  Será suficiente para que usted pueda pagar el préstamo y la
  Remesas también.

  RE-PAGO TÉRMINOS DE LA ADQUISICIÓN DE PRÉSTAMOS

  Préstamo Cantidad Requerida: 8,000 €
  Saldo del préstamo: 8.000 €
  Tasa de Interés del Préstamo: 2%
  Plazo del préstamo: 5 años

  Pago mensual del préstamo: 140 €
  Número de Pagos: 60

  Pagos acumulativos: 8.413 €
  Total de Intereses Pagados: 413 €

  REQUISITOS: – SE REQUIERE VERIFICACIÓN E IDENTIFICACIÓN.

  En virtud de los requisitos legales de la Financial Services Authority (FSA),
  Están obligados a verificar la identidad de TODOS los nuevos solicitantes. Como un
  Resultado, se requiere verificación e identificación. Si usted es
  Satisfecho con el cálculo y la descripción de los servicios en palabras de orden
  Si acepta los términos y condiciones del préstamo que se le han dado,
  Con una copia escaneada de su tarjeta nacional de identidad o de su
  Licencia de conducir para la verificación y aprobación de su préstamo que
  Ya había proporcionado.

  Esperamos su respuesta con respecto a los términos del préstamo y el
  Nos permite continuar con el proceso de préstamo y esperamos estar a la altura de su
  Expectativas y satisfacer su satisfacción financiera.

  Sinceramente,
  Préstamos de Williams
  Firma de Préstamo.

 67. Giuricin Fabian Claudio says:

  Helló, itt jön egy másik hitel cég, amely örökre megváltoztatja az életét, én Mrs. Gabriella hitelesített hitel hitelező, ajánlom hitelek egyéni és az állami szektor, hogy szükségünk van a pénzügyi támogatás alacsony kamatláb 2% -os. Szolgáltatásaink közé tartozik:
  * Személyi kölcsönök * Adósság konszolidáció
  * Business Hitelek * oktatás hitelek
  * Jelzálog * A biztosítékkal fedezett hiteleket
  * Kölcsön nem biztosított * Jelzálog
  * Business Hitelek * Beruházási hitel
  Jelentkezzen még ma több információk @ (gabriellaloanfirms@gmail.com)
  gabriella hitel hiteles és megbízható hitel cég, alkalmazzák ma megoldásához a pénzügyi probléma ma .. Üdvözlet, és e-mail: GABRIELLALOANFIRMS@GMAIL.COM. Köszönöm.

 68. Remy credit says:

  Helló
  Ön keres egy pénzügyi segítséget kell, hitelt fizetni váltók tartozás vesz egy házat autó stb kínálunk mindenféle hitel és adunk kölcsön 2% -os, így ha szüksége van egy kölcsön van, írjon nekünk ma {REMY.CREDIT111 @ GMAIL.COM}
  Hitelkérelmi nyomtatvány kitöltése kötelező alábbiakban:

  Hitelkérelmi nyomtatvány kitöltése kötelező alábbiakban:

  Keresztnév:……………………. ….
  Vezetéknév:……………………. ….
  Ország:…………………. ……….
  Állam: …………………… ………….
  Összeg:………………….. ………
  Hitel Időtartam: …………………
  Telefonszám:…………………
  Faxszámra:………………….. .
  Foglalkozása:………………. …….
  Születési dátum:………………….
  Havi bevétel:……………..
  Nem: …………………….. ………
  neked alkalmazni a kölcsön előtt? ………………

  Várjuk jelentkezését a mi mail [REMY.CREDIT111@GMAIL.COM}
  KÖSZÖNET és Isten áldja meg

 69. Emily Natasha says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% -os semmisítse. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségek, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlet

  Hitel ajánlat

 70. Emily Natasha says:

  Hitel ajánlat.

  Jó napot,
  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

 71. Emily Natasha says:

  A Hitel ajánlat alacsony kamatozású, rugalmas személyi kölcsön és a beruházási hitelekről, amely megkönnyíti, hogy elérjük azt, amit igazán fontos Önnek. Gyorsan választ kívánt hitel válasz alkalmazzák ma velünk. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

 72. George Williams says:

  NO kezdőrészlet RÉSZT
  ÜDVÖZÖLJÜK ROTARY HITEL FIRM®

  Van szüksége sürgős hitelt megoldani a pénzügyi igényeit, kínálunk kölcsönt kezdve a $ 2,000.00 a $ 150,000.00 Max, már megbízható, hatékony és dinamikus, 100% -os garantált hitel is ad (euróban, fontban és dollárban.) A kamat árfolyam alkalmazandó összes hitel (3%) .Ha érdekli vesz kölcsön, bátran forduljon hozzánk ma, ígérjük, hogy Önnek a legjobb szolgáltatást valaha. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

  Szüksége van egy személyi kölcsön?
  Szüksége van egy jelzáloghitel?
  Szeretné, hogy vesz egy autót, vagy házat?

  Vegye fel velünk a lehetséges üzleti együttműködés a kapcsolatot velünk e-mailben: (Rotaryloanfirm@gmail.com)
  Irodánk található Dubai és az Egyesült Államokban

 73. Micheal Larry says:

  TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY, I’M A SINGLE MUM (universalfinancemortgage@gmail.com)
  Am Mr. Micheal Larry from Orlando Florida—USA. I was extremely in need of a loan for my business because my business was running down and I was finding it difficult to get a loan from banks/other financial corporation due to my credit score. I was desperate to try almost every money-making opportunity on the internet and Finding UNIVERSAL FINANCE MORTGAGE and his services rendered was a breath of fresh air in my life. Finally I met a genuine lender and a service that I can trust—and I have to say UNIVERSAL FINANCE did not disappoint me! The service he rendered to me was extremely wonderful and now the future finally looks bright for me and my business because I was enable to get a loan amount of ($500,000.00). If you must contact any firm to get any amount of loan you need today, with low interest rate of 4% and better repayment schedule, please contact UNIVERSAL FINANCE MORTGAGE (universalfinancemortgage@gmail.com) to solve any financial problems you might be passing through now.

 74. Emily Natasha says:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Adunk ki az üzleti hitel, személyi kölcsön, diákhitel, Autó hitelek stb, Ha érdekel, lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 75. Emily Natasha says:

  Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak létre a saját vállalkozás vagy befektetés? Szüksége van hitel elvégzésére nagy projektek? Szüksége van személyi kölcsön? Van szüksége támogatást más különböző célokra? Szüksége van az iszlám hitelt? kapcsolatba velünk e-mailben, hogy a hitel a lehető leghamarabb: (dakany.endre@gmail.com)

 76. Emily Natasha says:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Business Hitelek? Személyi hitelek? International Hitelek. Kérjük, írjon nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

 77. Calvin King says:

  Hitel ajánlat.

  Jó napot,
  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

 78. Emily Natasha says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 2% -os semmisítse. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségek, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 500000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

  Hitel ajánlat

 79. Fillip Aldrick says:

  Szia
  Vagyok Korejs Fillip, marketing menedzser, Global Trade Int.
  Kínálunk pénzügyi kölcsön szolgáltatások minden ember az egész világon egy nagyon alacsony kamatláb 2%

  E-mail: cashfirmarena@gmail.com
  Köszönettel és üdvözlettel,
  Korejs Fillip

  +60183723787
  Business Marketing Manager.

 80. Calvin King says:

  Jó napot,

  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 81. Queeneth Sarah Ester Alabarca says:

  Bizonyság arról, hogy kaptam kölcsön

  Helló,
  A nevem Thomas Spencer és én összeházasodtunk, én innen: Egyesült Államok
  Az elmúlt két hétben, és egy igazi hitel cég kért
  Én teljes bizalmat nekik, és végül volt egy csomó csalók
  nap, elvitték a pénzt, anélkül, hogy bármit cserébe
  Remélem már zavaros és frusztrált, megölték,
  úgy tűnik, nagyon
  Nehéz a családom, én akarok semmit
  hitel vállalatok az interneten keresztül, így elmentek kölcsön
  Egy kis pénz
  barát, és azt mondta neki, hogy ő képes lesz segíteni
  bármely kölcsön összege, ami segíthet tudni hitel
  a cég
  Épp, hogy van egy nagyon alacsony kamatláb 2% -os
  hitel, ő vezetett engem, hogyan kell alkalmazni a hitel
  Küldj nekem, azt mondtam:
  mint például: (queenethloans@gmail.com), én soha nem hitt
  de megpróbáltam, és én
  A legnagyobb meglepetés kölcsön 24 órán belül, nem hiszem,
  Gazdag és újra boldog, és ad hitelt az Isten
  Vagyok elismerését
  Ez a terület még e vállalatok, mint a csalás,
  Kérjük, tanácsot és minden amire szüksége van egy kölcsön, hogy menjen
  (Queenethloans@gmail.com) nem, és soha
  megváltoztatni az életed, és az enyém volt

 82. Queeneth Sarah Ester Alabarca says:

  Projektjeik finanszírozásához és az álmok
  (Queenethloans@gmail.com)

  adunk ki kölcsönt alacsony kamatláb 2%
  A döntés, hogy csatlakozzanak egy projekt 2, egy dolog; Keresse finanszírozás lehetõvé teszi számukra, hogy észre, hogy egy másik.
  Annak érdekében, hogy a kkv és aggodalmak kiterjesztheti program megerõsítése vásárlóerejének
  Az állampolgárok, személyek csoportja keretében ülésezõ
  egy pprivate klub és a regisztrált mondta hívei hozzáférhet jobb életkörülményeket. Adunk hitelt
  minden ember erkölcsi jól kutatott és az átlagemberek számára feltételekkel.
  A szolgáltatás minõségét az irodánk segít eldönteni, személyi kölcsön, amely megfelel az Ön által kínált bármilyen:

  * Credit Finanszírozás * üzleti hitel * A befektetési alapok
  * Adósság konszolidációs hitelek * A hitelkeret
  * Egyes jelzálog * beszerzése hitel * Személyi kölcsönök

  Te vagy az egyetlen parancs, és eldönti, hogy mennyi van elégedve. Kell felelõsségre kiadásaikat. Veszünk
  érdekel nyújt Önnek a szükséges összeget, hogy végezzen a projektek.
  queeneth hitelek egy legit és minõsített hitel cég, jól bevált és megbízható pénz hitelezés cég.
  alkalmazzák ma több érdeklõdni (QUEENETHLOANS@GMAIL.COM)
  Köszönöm

 83. Elena Nino says:

  Kedves Hitel Keresők !!!

  Ön bármely pénzügyi nehézségek? Szeretné kezdeni a saját vállalkozás? Ez a hitel cég jött létre az emberi jogi szervezetek szerte a világon az egyetlen célja, hogy segítse a szegény és az emberek anyagi élet nehézségeivel. Ha azt szeretnénk, hogy alkalmazni a kölcsön, vissza hozzánk az alábbi részleteket e-mail: g.marius95@hotmail.com

  Név:
  A hitel összege szükség:
  Hitel Időtartam:
  Mobil szám:

  Köszönöm, és Isten áldja
  BIZALOM
  Úr. Marius

 84. Dakany Anderson says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 2% -os semmisítse. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségek, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

  Hitel ajánlat sürgős.

 85. Kelly Hayes says:

  Figyelem! Figyelem!! Figyelem!!! ,

  Dr. Paul John hitel cég jön a magán-, kereskedelmi és személyi hitelek nagyon alacsony éves kamatok olyan alacsony, mint 2% belül 1 év és 55 év visszafizetése futamidő bármely részén a világnak.

  Adunk hitelt kezdve a $ 2,000 $ 50.000.000. A hitel biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Dr. Paul John az egyik vezető online szolgáltató a finanszírozás.

  Ha szüksége van egy konszolidációs hitelt, már sok rugalmas terveket a hitelezési panel megadja a equity release otthonában. Mi is segíteni a vállalati pénzügyek!

  Érintett személyeket nekem e-mailben:

  A hitelezők Név: Dr. Paul John
  A hitelezők E-mail: dr.paulloanlender@hotmail.com

  ISSUER INFORMÁCIÓK

  Név:
  Ország:
  Faxszámra:
  Személyi szám:
  Foglalkozása:
  Szex:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel időtartama:
  Havi bevétel:

  Üdvözlettel
  Dr. Paul John
  Online Hirdetői ..

 86. marcay says:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy egy új üzlet?
  cégem ad hitelt, hogy segítse az alacsony jövedelműek, akik nem tudtak hitelhez jutni magyar bankok.
  cégem kínálnak megfizethető kölcsön mindenféle.
  cég kapcsolattartó e-mail: (monic.horvathinc@gmail.com)

 87. marcay says:

  Szüksége van hitel indítani egy vállalkozást? Én vagyok az ügyvezetője MONIC hitel cég, kínálunk mindenféle hitel, vállalati hitel, személyi hitel, diákhitel, és az üzleti hitel, ha érdekli ez a hitel van, írjon nekünk e-mailben : (monic.horvathinc@gmail.com)

 88. Mrs Farida Stephen says:

  Jó napot, én vagyok regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, akik cégek frissítenie kell a pénzügyi helyzet az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak alacsony a 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül a 5000 €, 100 millió euróra. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy kellet kapcsolatba velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Voltál már elutasították a sok bank
  van szüksége finanszírozáshoz való bővítése üzlet,
  van szükség a személyi kölcsön

  Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
  1. Teljes név
  2. Cím
  3. Összeg
  4. futamidő
  5.Phone száma
  6. foglalkozás

  Mrs Farida Stephen

 89. Dakany Anderson says:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

 90. Dakany Anderson says:

  Jó napot,

  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, frissíteni kell a pénzügyi helyzet a világ minden tájáról, és nagyon minimális Éves kamat olyan alacsony, mint 2% egy év alatt és 30 év törlesztés időtartama időszak bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 1000 dollár 500.000.000 dollár. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  hitel ajánlat

 91. Leona Frederick says:

  Hello Valuable Client,

  We received your mail and the content . We want you to know that we are
  reliable lender and we are glad knowing you.We want you to know that we are
  capable of lending you any amount you may wish to borrow from us. We hope
  that this transaction will bring a great relationship between you and the
  company .

  With the content of the mail you sent we do declare that you are a honest
  and genuine person therefore we are ready to offer you your proposal. The
  information to obtain loan from this company is as follow.

  LOAN AGREEMENT/CONDITIONS:

  1:Applicant must obey the company instructions.
  2:Applicant must be 18 years and above.
  3:Applicant must provide his/her National Identity Card or International
  Passport,Driver License and a copy of his/her photo(pictures).
  4:All information sent by the applicant must be valid.
  5:Applicant must respond to the company mails regularly.
  6:The loan repayment is consist in Monthly payment with the total interest
  rate.
  7:The maximum amount we lend is 500,000,000.00 in the following
  currency:United State Dollars,Europe and Great British Pounds(GBP).

  So if you wish to obtain a loan from our company the above list stated are
  the company procedure.And the below information is the loan terms and as
  soon as you are in agreement with it you are to get back with a scan copy of
  your id card for verification.

  LOAN TERMS AND REPAYMENT SCHEDULE:Loan Balance: $2,000,000.00
  Adjusted Loan Balance: $2,000,000.00
  Loan Interest Rate: 2%
  Loan Term: 6 years
  Monthly Loan Payment: $29,500.88
  Number of Payments: 72
  Total Interest Paid: $124,063.65
  Note: The monthly loan payment was calculated at 71 payments of $29,500.88 plus a final payment of $29,501.17.

  So we want you to get back to us as soon as you are in agreement with
  the loan terms and company condition.

  I Await your swift and urgent response now.
  Have a nice day
  Leona Frederick Loan Firm.

 92. Luis Carlos says:

  Ön üzletember vagy nő?
  Szüksége van alapok beindításához yourown üzlet?
  Szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a
  számlákat, vagy kezdeni egy szép üzlet?
  Szüksége van forrásaiból finanszírozta a projekt?

  E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

 93. Barata Pastor Luiz says:

  ¿Está usted en necesidad de ayuda financiera y no sabe a dónde ir o que confiar en contacto con nosotros hoy para su préstamo sueño a través de E-mail: financialllp@gmail.com
  PASTOR Luiz Barata Ribeiro

 94. Dékány Endre says:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% -os semmisítse. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségek, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 1000 – 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlet

  Hitel ajánlat

 95. marcay says:

  Kínálunk minden típusú hitelek, van szüksége sürgős hitel? hazai hitel, üzleti hitel, vállalati hitel, szülési hitel, személyi és privát kölcsönöket. a hitel ajánlatot biztos és garancia. könnyű hitel hozzáférés, alkalmazzák ma mosoly holnap

  kapcsolattartó e-mail: (cashnetcity@gmail.com)

 96. Gregorg Clem says:

  Jó napot

  Én egy bejegyzett magán hitelezők. Adunk hitelt az emberek, hogy támogassa a vállalatok, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzet a világban, nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt kezdve 5000 € 100 millió euróra nőtt. A hitelek jól biztosított, a prioritás a maximális biztonság érdekében. Az érdekelt felek a kapcsolatot velünk e-mail:
  (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 97. Agun Nugraha says:

  Szüksége van egy hitel, ha IGEN JELENTKEZZ MOST.
  LUIS CARLOS pénzügyi cég korlátozódik a jegyzett tőke. Kínálunk hitelek és a pénzügyi szolgáltatások mindenféle. A hitel változó üzleti személyi kölcsön vagy hosszú vagy rövid távú feltételeit kedvező kamatozású (2%). A hitel folyamat nagyon gyors és megbízható garanciákat. További információt szolgáltatásainkról, keressen fel bennünket e-mail: (luiscarlosfinance@outlook.com) kérjük ossza meg velünk az összeget a hitel van szüksége, és szeretné, hogy a hitel futamideje. Reméljük, hogy hallani rólad. Küldhet üzenetet az e-mail címre below.{luiscarlosfinance@outlook.com}

  Mr.Luis Carlos

 98. marcay says:

  Helló

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

  Köszönjük, hogy megtekintette a hirdetést

 99. Gregorg Clem says:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Business Hitelek? Személyi hitelek? International Hitelek. Kérjük, írjon nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  hitel ajánlat

 100. Serafina says:

  Helló,
  Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy Mrs. Jane Alison, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége semmilyen anyagi segítséget. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. kapcsolatba még ma hozzánk e-mailben, hogy ki tudjuk adni a hitelfeltételek között, hogy: (saintloanss@gmail.com)

 101. Gregorg Clem says:

  Szüksége van egy sürgős hitel? indítani egy jó üzleti vagy fizeti ki a tartozást? érdekelt kérelmező fel a kapcsolatot velünk most (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) talál.

  Hitel ajánlat

 102. Gregorg Clem says:

  Kedves barátom,

  Szüksége van egy hitel ?? Van rossz hitel történelem, és szüksége van egy kölcsön bármilyen okból? Szüksége van egy hitel bármilyen? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk ma (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) kínáljuk olcsó hitelek 2% -os kamatláb.

  Töltse ki és vissza …

  Név:
  Ország:
  Mobil szám:
  Szükséges összeget a hitel:
  Hitel időtartama:
  Kor:

  Üdvözlettel.

  George ANDERSON

  Hitel ajánlat

 103. THANKS LOVER says:

  Kínálunk kölcsön az embereknek, akiknek szükségük van hitel kínálunk kölcsön az embereknek, hogy szükségünk van a hitel, ez a cég egy legitim cég, amely ajánlatot kölcsön egyedi, hogy szükségünk van egy kölcsön a törvényes hírű pénzt hitelező, ez a cég ajánlatot kölcsön alacsony aránya 2%, tehát ha szüksége van egy kölcsön kap vissza hozzánk a jelentkezési lapot

  Lépjen kapcsolatba velünk: sheniquaeatmanloancompany@gmail.com

  Adós IGÉNYLŐLAP

  Név:
  Cím:
  Hitelösszeg:
  Hitel időtartama:
  Állampolgárság:
  Ország:
  Állami:
  Irányítószám:
  Nem:
  Kor:
  Családi állapot:
  Telefon:
  Mobiltelefon:

  Ügyfelünk boldogság örömünk

  Mrs Shenique Eatman

 104. marcay says:

  Üdvözöljük a legmegbízhatóbb hitel cég világszerte

  !!!

  Előfordult, hogy keres rugalmas hitel kirakodó

  akkor a kezében csalók és a csalók?

  Itt a lehetőség, hogy szert álmai kölcsön.
  voltál már megtagadták a kölcsönt a bankok által

  az Önök országában?

  OANDO hitel cég itt, hogy mindenféle hitel

  lehetővé teszi, találkozni a pénzügyi

  kötelezettségek.

  További információért vegye fel velünk a e-mail: oandocreditunit@gmail.com

 105. Gregorg Clem says:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 106. marcay says:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: oandocreditunit@gmail.com

 107. Bishop Jakes says:

  Helló,
  Én Bishop t, d Jakes, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen:
  (bishopjakesloancompany@gmail.com)

 108. Rahel Cohran says:

  Helló.
  Én úr Rahel egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt
  lehetőséget kölcsön az egyének, üzleti vállalkozások, biztosítók, stb
  Ön bármely pénzügyi nehézség, vagy szükségük van hitel befektetni, vagy
  szüksége van egy kölcsönt fizetni a számlákat ne keressen tovább, mint mi vagyunk itt, hogy
  minden pénzügyi problémák a múlté. Kínálunk mindenféle
  kölcsön bármilyen pénznemben felekezethez aránya 2% nélkül előzetes díj.
  Szeretném használni ezt a nagy közép-és tudd, hogy készek vagyunk
  segít Önnek bármilyen hitelt megoldani, hogy a pénzügyi probléma.
  Ha igen, akkor kap vissza most via E-rahelcohranloan@gmail.com
  További részletek, akkor nagyon szívesen …

 109. Gregorg Clem says:

  Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  Hitel ajánlat

 110. Maria Bertoni says:

  Mi van a tőke, a rövid és hosszú távú kezdve a 5000 euró 1.000.000 euro bármely személy súlyos akar ez hitel hitelek különösen használt. attól függően, hogy a kész összege évente 3 %-os kamat mert hogy külön én akarat nem megsért a törvény uzsora. Fizethet a 3-25 év múlva kész mennyiségétől függően. Feladata, hogy a havi kifizetések. Kérem egy kézírásos igazolt tartozás elismerésének és néhány alkatrész is nyújt.
  Email:Maria.bertoni01@gmail.com

 111. Hanusi Pal says:

  Szüksége van egy hitel vége előtt Ramadan Kareem ?
  Szüksége van egy sürgős jelzáloghitel?
  Szüksége van egy gyors üzleti hitel?
  Szüksége van egy biztosított személyi kölcsön ?
  Szüksége van egy 24 óra hitel cég ?
  Meg seriosly kell autót venni
  E-mail : hanusiinfo1@gmail.com

 112. Hanusi Pal says:

  Szüksége van egy hitel vége előtt Ramadan Kareem ?
  Szüksége van egy sürgős jelzáloghitel?
  Szüksége van egy gyors üzleti hitel?
  Szüksége van egy biztosított személyi kölcsön ?
  Szüksége van egy 24 óra hitel cég ?
  Meg seriosly kell autót venni ?
  E-mail : hanusiinfo1@gmail.com

 113. luther elizabeth says:

  Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, autó
  hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati
  tőke, stb .. Vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi
  intézmény egy vagy több reasons.You a megfelelő helyen
  a hitel megoldások! Én egy privát hitelező, adok hitelt a
  cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb
  2%. Kamat. Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben sureloanfirm@gmail.com

 114. George Anderson says:

  Szüksége van egy hitel bővíteni megy az üzlet? Lakásfelújítás? A bankok azt mondta, hogy nem jogosult kap hitelt? Ha igen, forduljon hozzánk további
  részletek. PÁLYÁZAT az e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 115. George Anderson says:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk most: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) talál.

 116. Mrs Farida Stephen says:

  Jó napot, én vagyok regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Voltál már elutasították a sok bank
  van szüksége finanszírozáshoz való bővítése üzlet,
  van szükség a személyi kölcsön

  Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
  1. Teljes név
  2. Cím
  3. Összeg
  4. futamidő
  5.Phone száma
  6. foglalkozás

  Mrs Farida Stephen

 117. Shahril Syafrudin says:

  Szüksége van egy hitel? Ön a tartozás? Szeretné elindítani a vállalkozások és a szükséges tőke? Szüksége van hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? Van egy kis hitel pontszám, és számos nehézséggel kell megküzdenie hitelhez a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy hitel vagy bármilyen okból? A segítség végül itt kínálunk olcsó és megbízható kölcsön mindössze 2%, kérjük vegye fel velünk most (Freemanloanfinance@gmail.com), és kap a hitel most.

 118. Leonardo Sanchez says:

  Hello, I am Mr. Leonardo Sanchez, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Van szüksége sürgős hitelt, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy tőkehitel, hogy javítsa az üzleti életben? Voltál már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? Ne keressen tovább, mert itt az összes pénzügyi problémák a múltban. Mi kölcsön alapok rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti az arány 2%. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi a megbízható és a kedvezményezett támogatás és lesz hajlandó, hogy Önnek egy kölcsön. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen: (sanchezloanfirm@gmail.com)

 119. Adams J John says:

  Hello, I am Adams John, egy privát kölcsön hitelező adom ki kölcsön azoknak, hogy szükségünk van a hitel, és az, hogy szeretnénk, hogy egy új business.I adja ki személyi kölcsönök, Business Hitelek, Diákhitel, Company kölcsönök és minden típusú hitelek, érdeklődik 2% -os érintkezés ma: adamsjohnloanfirm@hotmail.com

 120. George Anderson says:

  Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak létre a saját vállalkozás vagy befektetés? Szüksége van hitel elvégzésére nagy projektek? Szüksége van személyi kölcsön? Van szüksége támogatást más különböző célokra? Szüksége van az iszlám hitelt? kapcsolatba velünk e-mailben, hogy a hitel a lehető leghamarabb: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  hitel ajánlat

 121. George Anderson says:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további részleteket e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

 122. George Anderson says:

  Kap egy hitel ma alacsony sebesség az most kölcsönöket adni a 3% -os jelentkezz most ez növelheti az üzleti nagyobb magasság. Kínálunk kölcsön üzleti és személyes emberek, ha szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást, vagy kölcsön fizeti ki számláit nem fel velünk a kapcsolatot (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com), és most kap kölcsönt a cég … azt teszi a legjobb hitel szolgáltatásokat.

  hitel ajánlat

 123. George Anderson says:

  Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak létre a saját vállalkozás? Szüksége van hitel elvégzésére nagy projektek? Szüksége van főiskolai hitel? Van szüksége támogatást más különböző célra? e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  hitel ajánlat

 124. Andre Mark says:

  Ön üzletember vagy nő? Szüksége van alapok beindításához saját üzletét? Szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, vagy kezdeni egy szép üzlet? Szüksége van forrásaiból finanszírozta a projekt? Mi Garantált hitel szolgáltatásokat bármely összeg és bármely részén a világnak a (személyek, vállalatok, ingatlanügynök és a vállalati szervezetek) a mi kiváló kamatláb 2%. Jelentkezés és további információ küld választ a következő e-mail címre: davidpetersonloanfirm1@outlook.com Köszönet és várom, hogy a gyors választ.

 125. George Anderson says:

  Mr Anderson saját jogos hitel cég, amely ajánlatot ki megbízható jó hitel megfizethető alacsony kamatláb 3% közötti időszakra vonatkozó 1yrs a 30yrs csak kiadjuk ki a különböző típusú hitel, mint a személyes hitel diákhitel, cég üzleti hitel, privát és az állami befektető hitel, így a részleteket, ha érdekel el hozzánk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

 126. George Anderson says:

  Kínálunk minden típusú hitelek az egyének és a vállalkozások .Kínálunk ezek a hitelek alacsony kamatláb 3% és a 100% -os garantált. Hitel ajánlat indul 5000 dollár / font 200,000,000 font. Alkalmazni csak nyissa meg a levélírás és lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 127. Morgan Jerry says:

  Vásárlás Quality Real és hamis útlevelek (passportquality@gmail.com) Vízumok, licenc, azonosító kártya, SSN

  Gyártunk hamis és a valódi útlevelek, jogosítványok, születési bizonyítványok, személyi igazolvány minden országban a világon. vagyunk szakemberek, és mi már ezt több mint hét tíz év ma. Mi az ajánlat csak eredeti jó minőségű hamis útlevelek, jogosítványok, azonosító kártyák, bélyegek és egyéb termékek következő országokban: Ausztrália, Belgium, Mexikó, Spanyolország, Brazília, Kanada, Finnország, Franciaország, Írország, Portugália, Svédország, Németország, Olaszország, Hollandia, Egyesült Királyság, USA, és oly sok más országban. Mi vagyunk a legjobb gyártók minőségi dokumentumok, több mint 1 millió a mi dokumentumok keringő szerte a világon. Kapcsolat “: passportquality@gmail.com
  Kulcsszavak: vásárolni hamis útlevél az interneten, jogosítványok, hamis útlevelek, jogosítványok hamis útlevelek, hamisított útlevél
  hogyan lehet hamis útlevél otthon, hamis útlevél készítő, hamis útlevelek, hogy a munka, hogy a hamis útlevél az interneten

 128. Johnny Porter Loan Investment says:

  Szolgáltatásaink gyors és megbízható, a kölcsönök jóváhagyott 3 órán belül az alkalmazás után. Kínálunk hitelek legalább $ 2,000 maximum US $ 10000000 Mi hitelesített és a személyiségi jogok 100% -os biztonságot velünk. Ne aggódj a hitel vagy finanszírozási kapcsolatba velünk még ma e-mailben (johnnyloanconsultant@gmail.com), és megkapják a jóváhagyást azonnali hitel ma.

  Hitel vagy személyi kölcsön (rossz hitel elfogadható)
  Cégtulajdonosok; Akkor kap egy kölcsön alacsony kamatlábak még a rossz hitel. Hitelek 3,000-500,000USD gyors zárás 7-10 Nincs büntetés előtörlesztés Minden típusú vállalkozások tekinthetők bármikor
  Azt mondjuk, igen, amikor a bankok azt mondják NO!
  küldjön e-mailt:

  Kapcsolatok: Mr Johnny Porter (igazgató)
  Mail: johnnyloanconsultant@gmail.com

 129. Patrick Berry Okosun says:

  Bizonyság hogyan én kaptam kölcsön.
  A nevem Mr Fábián Leonard, chile, én egy út szerkezetük cég tulajdonosa kerestem egy igazi hitel, hogy a projekt, az elmúlt négy hónapban, és minden volt egy csomó csalások bízom bennük, és a végén a nap, elvitték a pénzt anélkül, hogy adott nekem kölcsön, minden reményem elveszett, voltam zavarodva és frusztrált, én meg nagyon nehéz a takarmány a családom, én soha nem akartam, hogy bármi köze hitel vállalatok az interneten, így elmentem egy barátja azt mondta neki, hogy mi történt, és azt mondta, ő is segít nekem, tudja, hogy a hitel cég, amely segít nekem bármilyen mennyiségű hitelt nekem kellett egy nagyon alacsony kamatláb 2%, ő vezetett engem hogyan kell alkalmazni a kölcsön, tettem, ahogy mondta, én alkalmazott E-mail (patrickloans15@gmail.com), soha nem hittem, de megpróbáltam, és az én legnagyobb meglepetés kaptam kölcsön 24 óra, én is nem hiszem el, boldog vagyok és az új gazdagok, és megköszöntem Istennek, hogy ilyen hitel cég még létezik ilyen csalások mindenhol, kérjük mindenki ott, akik a szükséges hitel megy (patrickloans15@gmail.com), amely sohasem hagy el, és az életed meg fog változni, mint az enyém volt.

 130. Eucharia daniel says:

  hitel! hitel!! hitel!!!
  Keres egy megbízható és akkreditált hitel cég, aki ad hitelt élettartam lehetőséget. Mi mindenféle kölcsön egy nagyon gyors és egyszerű módja, személyi hitel, autó hitel, lakáshitel, diákhitel, Business Hitel, beruházási hitel, adósság konszolidációs, és így tovább. Voltál már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? Ne keressen tovább, mint mi vagyunk itt, hogy az összes pénzügyi bajok a múlté. Mi kölcsönalapok ki magánszemélyek és vállalkozások a szükséges pénzügyi támogatást, amelynek mértéke 2%. Nem társadalombiztosítási szám szükséges, és nincs hitel ellenőrzés, amely 100% -os garantált. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi a megbízható és a kedvezményezett támogatás és mi örömmel, hogy Önnek egy kölcsön.
  Így írjon nekünk ma: (euchariadanielloanfirm@gmail.com) most alkalmazni a hitel.

 131. Johnny Porter Loan Investment says:

  Helló, Van szüksége sürgős pénzügyi támogatást a személyes célra, vagy az üzleti igények kielégítésére? Megközelítés jogos kölcsönt mindig is nagy problémát az ügyfelek számára, akiknek pénzügyi problémát, és szükség megoldást sürgősen. A kérdés a hitel és a fedezet is valami, hogy az ügyfelek mindig aggódik, ha keres egy kölcsön, egy legitim hitelező. Legyen óvatos, ne essenek áldozatainak különböző online hitel csalások itt és végül elvesztette a nehezen megkeresett pénzt. Ha szüksége van egy hiteles és megbízható hitel: adósságkonszolidáció, üzleti hitelek, személyi kölcsönök, Építőipari kölcsönök és Car Loan bármilyen típusú kapcsolatot: (E-mail: johnnyloanconsultant@gmail.com). Nem szociális biztonság és a nem hitel ellenőrzés, 100% -os garancia. Mindössze annyit kell tennie, hogy tudassa velünk, hogy pontosan mit akar, és mi biztosan, hogy az álmod valóra válik.

 132. Gregorg Clem says:

  Jelenleg kínál hitelek magánszemélyek és cégek is alkalmazni lépjen kapcsolatba velünk e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  hitel ajánlat sürgős.

 133. Gregorg Clem says:

  Jó hírek!

  Szüksége van egy hitel sürgősen rendezni bármilyen tartozás? Ha szüksége van bármilyen sürgős kölcsön kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma. Adunk hitelt kezdve 2000 € a 1,000.000.00 euro, minden érdekelt individaual, vállalatok, iskolák, templomok, legalább kamatláb 2% évente. kapcsolatba kölcsön tiszt útján történő feldolgozása a vállalati e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Isten áldja meg

 134. Kelly Hayes says:

  Figyelem! Figyelem!! Figyelem!!! ,

  Dr. Paul John hitel cég jön a magán-, kereskedelmi és személyi hitelek nagyon alacsony éves kamatok olyan alacsony, mint 2% belül 1 év és 55 év
  Visszafizetés időtartama időszak bármely részén a világnak.

  Adunk hitelt kezdve a $ 2,000 $ 500,000,000. A hitel biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Dr. Paul John az egyik vezető online szolgáltató a finanszírozás.

  Ha szüksége van egy konszolidációs hitelt, már sok rugalmas terveket a hitelezési panel megadja a equity release otthonában. Mi is segíteni a vállalati pénzügyek!

  Érintett személyeket nekem e-mailben:

  A hitelezők Név: Mr. Paul John
  A hitelezők E-mail: dr.paulloanlender@hotmail.com

  ISSUER INFORMÁCIÓK

  Név:

  Ország:

  Faxszámra:

  Személyi szám:

  Foglalkozás:

  Szex:

  Szükséges mennyiség:

  Hitel időtartama:

  Havi bevétel:

  Üdvözlettel
  Mr. Paul John
  Online Hirdetői ..

 135. Jones Chris says:

  Hello, I am Mr. Jones CHRIS, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen: joneschrisloan@gmail.com)

 136. Gregorg Clem says:

  Jó hír!

  Szüksége van egy sürgős kölcsönt, hogy rendezze mindenféle adósság? Ha szüksége van bármilyen sürgős hitel kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma. Mi ad ki hitelt kezdve $ 2.000 dollárt, hogy $ 1,000.000.00 dollárt bármely érdekelt individaual, testületek, iskolák, templomok, minimális 2%-os kamat évente. kapcsolatba kölcsön feldolgozás tiszt segítségével a vállalati e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Isten áldjon

 137. Gregorg Clem says:

  Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak létre a saját vállalkozás? Szüksége van hitel elvégzésére nagy projektek? Szüksége van főiskolai hitel? Van szüksége támogatást más különböző célra? e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 138. comfidence loan says:

  Szolgáltatásaink gyors és megbízható, hitelt jóváhagyott 3 órán belül az alkalmazás után. Kínálunk hitelek minimum 2000 $, maximum 10.000.000 $. Mi hitelesített és a személyiségi jogok 100% -os biztonságot velünk. Ne aggódj a hitel vagy finanszírozási és lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mail címen (targo_bank@yahoo.com), és kap egy azonnali hitel jóváhagyása ma.

 139. Shahril Syafrudin says:

  Íme egy lehetőség mindazok számára, akik pénzügyi nehézségekkel, és azok, akik a szükséges hitelek bármilyen okból adnak hitelt egy nagyon ésszerű kamatláb 2%, adunk mindenféle kölcsön az egyének és a vállalatok, vállalkozók vagy munkanélküli egyed mind szívesen. Sokan szenvednek, és segítségre van szüksége, hogy javítsák az életszínvonal, sokan munkanélküliek, és szükség van a pénzügyi segítségre lehet indítani egy vállalkozást, hogy sok pénzügyi segítségre van szükségük, hogy tiszta a számlák és tartozások. bármilyen típusú hitel van szüksége, és bármilyen okból csak bátran és lépjen kapcsolatba velünk még ma, ez egy remek alkalom, az Ön ajtó lépés, lépjen kapcsolatba velünk ma bármelyik e-mail címünkre (Freemanloanfinance@gmail.com), és kap a hitel még ma.

  Kösz.

 140. Zuzana Bachledová says:

  A nevem zunna, én vagyok a New York-i, az Egyesült Állam, itt vagyok, hogy bizonyságot tegyen, hogyan kerültem én kölcsön asszony Ingrid {ingridkloetloanfirm@gmail.com} után alkalmaztam két alkalommal különböző hitelt nyújtók, akik azt állították, hogy a hitelezők helyes ezen a fórumon, azt gondolta, hogy a hitelezési, ahol valós és alkalmaztam, de soha nem kaptam kölcsön. Én szüksége volt egy sürgős kölcsön lehet indítani egy vállalkozást, és én alkalmazott különböző hitelt nyújtók, aki megígérte, hogy segít, de soha nem adta a loan.Until egy barátom be nekem, hogy Mrs. Ingrid Kloet a vezérigazgató INGRID Loan Company, aki megígérte, hogy segítsen nekem egy kölcsön vágyam, és tényleg úgy tett, ahogy ígérte nélkül bármilyen formában a késedelem, nem gondoltam még mindig megbízható hitelt nyújtók, amíg nem találkoztam Mrs. Ingrid, aki nagyon sokat segített nekem a kölcsönt, és megváltoztatta az életemet a jobb . Nem tudom, ha szükségünk van egy sürgős kölcsön, szabad érezni a kapcsolatot Ingrid hitel cég e-mail: {ingridKloetloanfirm@gmail.com} segítségért

 141. ZICO MALAYE says:

  HITEL AJÁNLAT!

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: zicolendingincorp@gmail.com

 142. Mine Appreciate says:

  Jó napot,

  Mi jogos, neves kormány által bejegyzett pénzt hitelező. Mi egy cég, amely pénzügyi támogatást nyújt. Mi pénzt adnak kölcsön ki rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy a rossz hitel rekordot, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, befektetni a vállalkozásokat. Azt akarom, hogy használja ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi megbízható kedvezményezett segítséget fogok örülni, hogy Önnek egy kölcsön 2%, tehát ne habozzon alkalmazni a kölcsön, mert mi kell az Ön számára a legjobb a szolgáltatás.

  Nyújtott szolgáltatások közé *
  refinanszírozása *
  Lakásfelújítás *
  Befektetési hitel *
  Auto Hitelek *
  Adósság konszolidáció *
  Line of Credit *
  Második Mortgage *
  Üzleti Hitelek *
  Személyi kölcsönök *
  International Hitelek.

  A hitelfelvevők INFORMÁCIÓK:

  Teljes név:
  Nem:
  Családi állapot:
  cím:
  Irányítószám / város:
  Ország:
  Születési idő:
  finanszírozás:
  Szükséges összeg:
  Hitel Hosszúság:
  Fizetés / éves jövedelem:
  foglalkozás:
  A cél a hitel:
  telefon:
  Fax:

  Mottó: nyújtunk ügyfeleinknek a biztonságos hitelgarancia program kap.

  Üdvözlettel.

  Daniel Walls / MD /

  Kapcsolat E-mail: danielwallsloancompany@gmail.com

 143. Khalifa Steve says:

  Jó napot mindenkinek.

  Szüksége van egy kölcsön? Ön, az adósság? Kell kezdeni a üzleti és tőke? Szüksége a hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? Segítséged van végül itt, adunk hitelek csak 2 %-os olcsó és megfizethető bárkinek, ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk ma: ma a khalifafinancialcompanies@gmail.com, és kap kölcsönt.

  Szolgáltatásaink gyors és megbízható, hitelek alkalmazása után 3 órán belül jóváhagyják. Kínálunk hitelek minimum 2.000 legfeljebb 10 millió euró. We are tanúsított, és a magány 100 % biztonságos, Amerikai Egyesült Államok. Többé aggódnia a hitel vagy finanszírozási és írjon nekünk ma, e-mailen (khalifafinancialcompanies@gmail.com) keresztül, és kap egy azonnali hitel jóváhagyásának ma.

 144. ZICO MALAYE says:

  Kínálunk minden típusú hitelek az egyének és a vállalkozások .Kínálunk ezek a hitelek alacsony kamatláb 3% és a 100% -os garantált. Hitel ajánlat indul 5000 dollár / font 15000000 font. Alkalmazni csak nyissa meg a levélírás és lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (zicolendingincorp@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 145. ZICO MALAYE says:

  Helló keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, auto hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati toke, stb … Vagy csak akkor megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény egy vagy több okból is. Ön a megfelelo helyen a hitel megoldások! Mi Christian hitel szervezet, mi adja ki kölcsön azoknak, hogy szükségünk van rá pozitívan, és azokat is, amelyek a bizalom méltó, azt is megadja hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizetheto kamatláb (3%) kamat kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (zicolendingincorp@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 146. ZICO MALAYE says:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: zicolendingincorp@gmail.com

 147. London Lending says:

  Hallottál már a népszerű londoni Hitelek és hitelezés cég? Ez a hitel cég, hogy működik egy csodálatos 2,5% kölcsönök kamatlábai. Adunk hitelt 10.000 300000000. Van egy kényelmes maximális futamidő 50 év, és mi működik egy egyterű kiszámításához kölcsönök. Mi biztosítjuk a magán hitelek, jelzáloghitelek, autó hitelek, stb
  Még mindig ismert szerte a világon a mi gyors reagálás és a gyors szállítást. Mivel 2000-ben létrehozott, mi jelenleg működő több mint 4 kontinens a világon, így bárhol is van, mi lesz akkor a kölcsön könnyedén. Szüksége van egy hitel? vannak
  Ön munkanélküliek és szükség van egy hitel? Szüksége van egy kölcsön egy sürgősségi egészségügyi állapot? Bármi legyen is az igény a pénz, akkor kéz a kézben veled, hogy, és megteszi a terhek csökkentése.

  Írjon nekünk most via londonloansandlendingcompany@gmail.com

 148. ZICO MALAYE says:

  Ez a cég adta kölcsön 6,000.000.00. Ft ezen a héten csütörtök

  Kedves testvérek, nővérem itt Magyarországon, azt akarom, hogy neked jó hír merül fel kölcsönt keresést. Én találtam az egyetlen cég az interneten, hogy adhat kölcsön stressz nélkül. Egy barátom mutatta meg nekem, hogy neki e-mailben a múlt héten, és nekem van kapom meg a kért kölcsön összege 6,000.000.00 forint euróval tőle ezen a héten. a kapcsolatot a cég, ha szükség van egy sürgős kölcsön révén a cég e-mail: zicolendingincorp@gmail.com

  nagyon megbízható

 149. ZICO MALAYE says:

  Szüksége van egy sürgős hitel fizeti ki a számlákat, és elkezd egy új üzlet? ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot ZICO internetes hitelező társaság megszerezni a kívánt hitel

  kapcsolattartó e-mail: zicolendingincorp@gmail.com

 150. ZICO MALAYE says:

  ZICO internetes hitelező társaság

  ZICO az online hitel cég újra itt van, hogy felajánlja az összes hiteltípus.
  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy rendezze az adósságait, és elkezd egy új üzlet?
  Ha szüksége van egy sürgős kölcsön forduljon ZICO online hitelnyújtási megszerezni a sürgős hitel

  kapcsolattartó e-mail: zicolendingincorp@gmail.com

 151. Marion Irene Rodriguez Santos says:

  Van szüksége sürgős hitelt fizetni a számlákat, bővítése az üzleti, vállalati testületek vagy személyi kölcsön? Írjon nekünk ma a gyors hatékony és megbízható hitel ma e-mailben: elenanino07@gmail.com

  Üdvözlettel
  Mrs. Elena

 152. Lenny Kaminsky says:

  Helló Hölgyem / Uram,
  Mi nyújt fedezetet a befektetési céllal formák hitel Hitel kérők, magánszemélyek, vállalati szervezetek, cégek stb Befektetési készülnek:

  * A projekt finanszírozása
  * Business Hitelek
  * Személyi kölcsönök
  * Adósság konszolidáció

  Adunk hitelt az egyéni és vállalati 2% -os kamatláb havonta. Menj vissza minket e-mailben, mint davidpetersonloanfirm1@outlook.com további információkért.

 153. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  Szüksége van egy személyi kölcsön, vagy egy üzleti hitel?
  a hitel ajánlatot a legjobb és megbízható ajánlatot.
  Hitel összege: 1,000.00 EUR-ról 20.000.000 €
  futamidő: 1-15 év
  kap a hitel jóvá 24 órán belül
  lépjen kapcsolatba velünk további információért
  vállalati e-mail: (safegateglobalfinancehome@gmail.com)

 154. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  Szüksége van egy kölcsönt, hogy fordítson le a tartozást, és elkezd egy új üzlet? Szüksége van karácsony hitel?
  én cég kínál mindenféle hitelek egyéni és a vállalatok.
  Kínálunk mind a kereskedelmi és magán hitelek.
  További információért keressen minket a cég hivatalos e-mail: (safegateglobalfinancehome@gmail.com)

 155. Phil Howardson says:

  Jó napot Hitel keresők

  Azért vagyok itt, hogy tudd, hogy adok hitelt 500 dollárt és 45 millió dollárt, és alacsony kamatláb 3%.

  Én jól viselkedett ember, így csak a súlyos pályázók kell alkalmazni erre a kölcsönt.

  A hitel, adom ki az összes hiteltípus lehet valaha is szeretnénk, ezért alkalmazzák ma, és ízlés szerint a jó élet. Továbbá, nincs időnk, hogy átverés az ügyfelek, mert mi vagyunk a jól képzett emberek, és bánja üzleti nagyon jól.

  Alkalmazni nekünk ma a mi e-mail, hogy mi is részt vegyen gyorsan.
  Írjon nekünk most a philloanfirm2@yahoo.com sokkal jobb felbontást a hitel.

  Remélem, a gyors reagálás
  Phil Howardson

 156. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  SAFEGATE globális pénzügyi otthon van itt, hogy felajánlja mindenféle kölcsön megfizethető arány 3%. ha szüksége van egy hiteltípus kérjük keresse hitel cég segítségével a vállalati e-mail, így a vágy hitel összegét.

  kapcsolati keresztül vállalati e-mail: safegateglobalfinancehome@gmail.com

 157. John Collins says:

  Helló.
  Ez Kendrick Finance. Azért vagyunk itt, hogy hozzon létre egy figyelemfelkelto az egész közvéleményt a tény, hogy kínálunk kölcsön a magán és az állami szektor a gazdaság. Van szüksége egy hosszú távú vagy rövid lejáratú hitel? Egyén, a család, vállalat, szervezet, amely a rászoruló kölcsön, hogy megoldja a pénzügyi nehézségek kell alkalmazni a kölcsön. Kínálunk hitelek, a kamat olyan alacsony, mint 2%. Ön is kap rendkívüli hitelt, hogy lehet feldolgozni egy pár órát. Írjon nekünk most VIA

  E-MAIL:
  kendrickfinance@outlook.com

  KENDRICK FINANCE

 158. GeneralNino paul says:

  Helló
  Én asszony Jason Paula egy privát kölcsön hitelező
  Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön,
  jelzáloghitelek, autó hitelek,
  diákhitel, konszolidációs hitelek, fedezetlen
  garancia, kockázati tőke, stb … Vagy egyszerűen megtagadják
  hitelt a bank vagy pénzügyi intézmény egy vagy több okból?
  Ön a megfelelő megoldás a hitel! kínálunk hitelek a vállalkozások és egyének
  alacsony és megfizethető kamatláb 3%. Tehát, ha
  Érdekel egy gyors és garantált hitel. Kérjük töltse ki a hitel alábbi űrlapot, és küldje el nekünk ma Via: Jasonpaulaloans@outlook.com
  NÉV: …………….
  AGE: ……………..
  Nem: ……………….
  CSALÁDI ÁLLAPOT:………………..
  Kapcsolattartás telefonszáma: …………….
  CÍM:………………….
  CITY: ……………….
  ÁLLAPOT: ………………..
  ORSZÁG: ……………….
  Irányítószám: …………………
  Foglalkozás: …………………..
  HAVI BEVÉTEL:………………..
  Szükséges mennyiség: ………………….
  FULL Banki adatok: ………………..
  Ha szükséges: …………………….
  CÉL lejárta: ……………………
  Csődeljárás vagy NEM: ……………………..
  VISSZAFIZETÉS IDŐTARTAMA: …………………..
  EMAIL ………………………….
  Kedves e-mailt még ma, hogy kap-a Quick, garantált, és egyszerű Hitel
  Várom a gyors reagálású

  Üdvözlettel,
  Mrs Jason Paula

 159. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  Azt hogy az Ön észre megbízható hitel ajánlatot.
  Kínálunk minden típusú hitelek 3% -os kamat kedvezménnyel két hónapos Részletfizetési. Ha érdekelt, kérjük olvassa el velünk
  E-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  Köszönöm, hogy tekintse meg a hirdetés.

 160. Muller Lillian Sonja says:

  Good Day vallomásomhoz,
     A nevem Muller Lillian Sonja. Élek Houston Texas USA-ban és vagyok boldog nő ma? és megmondtam a saját, hogy minden hitelező, hogy megmentse a családom a mi rossz helyzete, utalok a személy, aki keres kölcsön neki, ő adta a boldogság, hogy nekem és a családomnak, én szükségük van egy kölcsön $ 100,000 indul életem minden tájáról, mint én vagyok egy egyedülálló anya és 2 gyerek találkoztam a istenfélő ember hitel hitelező, hogy segítsen nekem egy kölcsön $ 100,000, ő egy istenfélő ember, ha szükségünk van a hitel, és akkor fizeti vissza a kölcsönt kapcsolati ő mondja meg neki, hogy van Muller Lillian Sonja, hogy utalja be neki. Lépjen kapcsolatba Mr. David Anderson-mailben; (barclayfinanceloancompany@gmail.com vagy barclayfinance_loan@hotmail.com) Isten áldjon meg Mr. David Anderson arra vonatkozóan, hogy a boldogság az életem és a családi élet.

 161. Larry Fox says:

  Próbálta már hitelhez a bankok nem járt sikerrel? Sürgősen szükségünk van pénz, hogy ki az adósság? Pénzre van szükségem bővítése vagy létrehozását, saját üzletét? Kap egy kölcsön az egyik az Egyesült Királyság vezető cégek kölcsönt. További információért forduljon e-mailben: 24hourloanservice2011@gmail.com

 162. Mrs Farida Stephen says:

  Jó napot, Én vagyok a regisztrált saját pénzt hitelező. Adunk hitelt az segítse az embereket, cégeket, hogy frissíteni kell az anyagi helyzetük a világ minden tájáról, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Voltál már elutasították a sok bankok
  Mit kell finanszírozni bővítése üzlet,
  Mit kell egy személyi kölcsön

  Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
  1. Teljes név
  2. Cím
  3. Összeg
  4. futamidő
  5.Phone száma
  6. Foglalkozás

  Mrs Farida István

 163. Shahril Syafrudin says:

  Jó napot mindenkinek.

  Szüksége van egy hitel? Ön a tartozás? Szeretné indítani egy vállalkozást, és tőkére van szükségük? Szüksége van hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? A segítséget végre itt van, mint mi adja ki hitelek mindenkinek egy olcsó és megfizethető kamatláb mindössze 2%, ha az érdekelt kérjük vegye fel velünk ma Freemanloanfinance@gmail.com és kap a hitelek ma.
  Szolgáltatásaink gyors és megbízható, a hiteleket engedélyezett 3 órán belül kérelmet. kínálunk hitelek tartomány legalább 2000 $, maximum 10.000.000 $. Mi hitelesített és a magánélet 100% -osan biztonságos velünk. Aggódj, nem többet a kölcsönök vagy a pénzügyek és lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mail címen (Freemanloanfinance@gmail.com), és kap egy azonnali hitel jóváhagyása ma.

  Kösz

 164. CHURCHIL WEST LOAN says:

  Jó hír!
  CHURCHIL WEST hitel cég egyik vezeto hitel cég világszerte.

  kínálunk mindenféle hitel egyes, cégek, iskolák és corperate

  szervek. a kölcsön kamat 3%-os éves. lépjen kapcsolatba velünk

  ma a további információk segítségével a vállalati e-mail:

  (customersdesiretrustfirm@gmail.com) Isten áldja meg az összes

 165. Lawton Erickson says:

  Hello emberek ,

  Ez megvilágítja a szívem megosztani veletek minden jóság a hitelező úr Lawton Erickson. Egyszer az életemben láttam már igazi csoda Isten munkáját vályú

  ő szolgája úr Lawton Erickson, ez hitelező rendelkezik azokkal a jó tulajdonságokkal valódi megbízható hitelező. Cége nagyon elszámoltatható, hatékony, megbízható

  és nagyon gyors szempontjából illetékes szolgáltatást nyújtja. Mi több szót használhatom minősítette ezt a kölcsönt nyújtó fél, én csak imádkozni Saját Isten megáldja őt, családját és üzleti

  bőségesen. Imádkozom, hogy cége (LAWTON FUNDING INC) továbbra is a csoport nagyobb, így tudnak segíteni ezer fiatal, akik komolyan szoruló lejárta segítséget életük javítására és a vállalkozások számára.

  Én most egy boldog ember az én két gyerek, mert a hitel ő nyújtott nekem, én most létrehozta a saját közlekedési üzleti és én most boldogan élnek a saját házamban.

  Kedves emberek, ez az egész a szívem azt ajánlom ezt a hitelező mindenkinek, akik a szükséges lejárta segítségért forduljon a hitelező úr Lawton Erickson ma, és hogy szabadon, saját pénz a probléma.

  Örökös az ő e-mail: lawtonfunding11@aol.com

  Biztos vagyok benne, kezelni fogja ugyanúgy bánt velem.

  Isten áldja úr Lawton Erickson és Isten áldjon mindenkit olvassa ezt a vallomást

  Őszintén

  Cedric Ibolya

 166. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  van szüksége sürgős hitelt bővíteni a vállalkozást? Ha igen, forduljon hozzánk most további információkat keresztül a vállalati e-mail: oceanfinancemortgageinc@gmail.com

 167. John Collins says:

  Helló
  Ez a John Híres. A vezérigazgató a híres Hitelek Társaság. Azért vagyok itt, hogy tudd, hogy mi hozza támogatást mindenkinek, hogy szembesülnek pénzügyi nehézségekkel. Ahogy kínálunk kölcsönt a teljes magán- és az állami szektorban. A befektetők, az egyéni és a családi kölcsönök. Tehát, ha szüksége van egy kölcsön szolgáltatás, akkor lépjen kapcsolatba velünk az e-mail címünkre, hogy nem éri el.

  famousloans@hotmail.com

  John Famous

 168. OCEAN FINANCE AND MORTGAGES says:

  Ön keresi a sürgos hitel? Ocean Finance és jelzálog van itt, hogy minden típusú hitel van szüksége. a hitelfeltételek egyszeru és megfizetheto.
  adunk személyi kölcsön, autó hitel, orvosi hitel és általános célú hitel.
  További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot cégünk E-mail részleteket információkat.
  Vállalati kapcsolattartó E-mail: oceanfinancemortgageinc@gmail.com

 169. Goswill Uwell says:

  Hitel ajánlat stressz nélkül!

  Magnus ÁDÁM hitel cég kínál különböző típusú hitel a világ minden tájáról.
  azért vagyunk itt, hogy szolgálja az Ön pénzügyi igényeit. cégünk ajánlatát busniess kölcsön, lakásfelújítási hitel, orvosi hitel, személyi kölcsön és mindenféle hitel
  További információt a kölcsönt, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen keresztül.
  hitel cég kapcsolattartója E-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

 170. Star Loan Firm says:

  Van hitelek a nyilvánosság számára. (Személyi kölcsön), és együttműködnek szervek 2% -os mértékű annul.This segít követni a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a pénzügyi válság a világban. Lehet kölcsönözni között 1000-50000000 (font Euró vagy dollár) További részletekért kérjük, forduljon hozzánk e-mailben. (clifordrichardservice@gmail.com) a kölcsönt feldolgozást az alábbi űrlap kitöltésével

  A teljes neved:
  Országod:
  Szükséges összeg:
  Időtartam:
  Nem:
  Kor:
  száma:
  telefonszám:

  hitel

 171. Goswill Uwell says:

  Hitel ajánlat!!!

  Godswill Hitel cég itt, hogy bármilyen hitelt kell 24 órán

  belül. a hitel cég már eddig közül az első 5 hitel cégek

  internetes évtizedek óta. ha szüksége van egy sürgős kölcsön,

  hogy rendezze bármilyen tartozás kérjük vegye fel velünk a

  cégünk e-mail címét az alábbi részletes leírást

  cég kapcsolattartó e-mail: godswillloancompany@gmail.com

 172. CHURCHIL WEST LOAN says:

  Helló,
  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. nemzetközi internetes hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

 173. Wagner Clerk says:

  Szüksége van egy hitel? Voltál már keres, ahol kap hitelt? Voltál már próbálok bármilyen hitelt? majd alkalmazza most? (carlosellisonfinance@outlook.com), ha azt akarjuk, hogy megfizethető kölcsön. Hitel ajánlat itt egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Írjon nekünk most, ha érdekel.

 174. Mrs Farida Stephen says:

  Jó napot, Én vagyok a regisztrált saját pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissíteni kell az anyagi helyzetük a világ minden tájáról, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül a 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Voltál már elutasították a sok bankok
  Mit kell finanszírozni bővítése üzlet,
  Mit kell egy személyi kölcsön

  Alkalmazni a kölcsön, küldje le az alábbi részleteket:
  1. Teljes név
  2. Cím
  3. Összeg
  4. futamidő
  5.Phone száma
  6. Foglalkozás

  Mrs Farida István

 175. Henryonline says:

  Helló,
  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön, VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: customersdesiretrustfirm@gmail.com

 176. Carren Benfirm says:

  Szüksége van egy hitel? Ön egy üzletember vagy nő, és szüksége van egy kölcsönt, hogy növelje az üzleti ?? Szüksége van tőkét a vállalkozások létrehozásához? Bármi legyen is a hitel problémák lehetnek, itt jön a segítségedre kínálunk hitelek mind a magánszemélyek és a vállalkozások alacsony és megfizethető kamatláb.
  Írjon nekünk ma, a (carrenbenfirm@outlook.com vagy carrenbenfirm@gmail.com), hogy a hitel még ma.

 177. Henryonline says:

  Helló,
  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

 178. Henryonline says:

  Helló,
  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. nemzetközi internetes hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (internationalonlineloan@financier.com)

 179. CHURCHIL WEST LOAN says:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgos hitel ma? Ha igen, kérjük, keresse hitel cég a hitelkérelem most

  forduljon hozzánk a vállalati e-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

 180. Islam Rakidu says:

  Jó napot mindenkinek.

  Szüksége van egy hitel? Ön a tartozás? Szeretné indítani egy vállalkozást és tőkére van szükségük? Szüksége van hitel vagy finanszírozási bármilyen okból? Az Ön segítségével végül itt, mint mi ad hitelt a mindenki egy olcsó és megfizethető kamatláb mindössze 2%, ha az érdekelt kérjük vegye fel velünk ma Jp_lenders@outlook.com és kap a hitelek ma.

  A szolgáltatások gyors és megbízható, a hiteleket engedélyezett 3 órán belül kérelmet. kínálunk hitelek tartomány legalább $2000, maximum $10 millió . Mi hitelesített és a magánélet 100% -osan biztonságos velünk. Aggódj, nem többet a kölcsönök vagy a pénzügyek és lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mail címen (Jp_lenders@outlook.com) és kap az azonnali hitel jóváhagyása ma.

 181. FRANKLIN BROWN says:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy megoldja a pénzügyi probléma, és azt is, hogy indítsa el az üzleti vagy növelni az üzleti lehetőségek? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  Hitel ajánlat megbízható forrásból.

 182. FRANKLIN BROWN says:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy megoldja a pénzügyi probléma, és azt is, hogy indítsa el az üzleti vagy növelni az üzleti lehetőségek? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  Hitel ajánlat megbízható forrásból.

 183. FRANKLIN BROWN says:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy megoldja a pénzügyi probléma, és azt is, hogy indítsa el az üzleti vagy növelni az üzleti lehetőségek? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  Hitel ajánlat egy jogi cég

 184. abuya peter says:

  to u potrebujú úver, kto buiness urgentné e-mailovej obsah unverialfund@outlook.com

 185. abuya peter says:

  Rosszul adta meg az ellenőrző kérdést. Ellenőrizze újra milyen nap van ma.

 186. Judith Franklin says:

  Hello, I am Mrs. Joyce, a privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy kölcsönt, hogy sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzlet? Ön már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keresnek többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az egyének szüksége pénzügyi támogatásra, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek üzleti ütemben 2%. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi biztosítja a megbízható és kedvezményezett segítségnyújtás és hajlandó lesz felajánlani a kölcsönt. Tehát lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: joycemeyerloanfirm@gmail.com

 187. István Jezerniczky says: (előzmény @Joci Safar)

  Én a ritka kivételekhez tartozom. Ügyvéd ellen, ügyvéd nélkül megnyertem a gyermekelhelyezésit az anyuci ellen. A gyerektartás nem fizetése pedig a módosított törvényeknek köszönhetően kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekmény 1-3 évig büntethető 😀

 188. ogiesco123 says:

  OGIESCO hitel cég kínál különféle hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek, a kamat 3% -os annul.This van, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit. Lehet kölcsönözni a 10.000,00 hogy 100,000.000 (HUF, font, euró vagy dollár). A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (ogieloancompanyinc@gmail.com)

    Tisztelettel.

 189. Fred Peterson says:

  Szia kedves kérelmező

  Én vagyok Mr. Fred Peterson név, és én vagyok a tulajdonosa Fred Peterson világ Hitel világszerte. Tiszteletére az én nagy tetteit, én szeretném, ha tudjuk, hogy adom ki az összes típusú hitel, amit valaha is gondolni, mindössze egy alacsony kamatláb 3%.

  Siess már, és alkalmazza a sürgős kölcsönt, hogy mi lesz a kölcsönt fut.

  Írjon nekünk ma címen: fredloans2@hotmail.com.

  Alkalmazza a kölcsönt még ma, és amilyen gyorsan csak akarod.

  Fred.

 190. john siphas says:

  Te egy férfi vagy nő? Szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást, vagy fizeti ki a számlákat, vagy indítson tőkeigényes projektet?
  Van egy kis hitel pontszám, és a megállapítás, hogy nehéz szerezni tőkét a bankok hitel / más helyi pénzügyi intézmények? adunk hitel legalább 3000 és a maximális 10,000,0000 és időtartamát is a 6 hónap és 30 év. Szüksége van egy hitel vagy finanszírozási bármilyen okból, mint például:
  a) Személyi Kölcsön, Business Expansion,
  b) vállalkozói, oktatási,
  c) adósság konszolidáció,
  d) Jelzáloghitel
  E) Home Improvement
  F) Inventor Hitelek
  I) Auto Hitelek
  G) Házasság Jelzálog
  H) Hitel Karácsony
  Kínálunk hitelek mérsékelt kamat nélkül szavatosság és garancia, kínálunk személyi hitel, adósság konszolidációs hitelek, kockázati tőke, üzleti hitelek, az oktatás hitelek, lakáshitelek, illetve kölcsön “ok nélkül!”
  ?? Az érdekelt pályázók fel a kapcsolatot velünk e-mail jorgedominguezfinancieragencia@yandex.com további információkat, hogyan lehet a legjobb pénzügyi művelet

 191. Joci Safar says:

  Olvastam a bejegyzést a gyermekelhelyezési perről.
  Épp nálam is aktuális a dolog de még ilyen undorító pénzéhes felet nem látott a világ. Érthetetlen számomra a jog megkülönböztetése nemek közt.
  A magyar jog szerint a hím nemű fél kizárólagos gyerektartási lehetősséggel élhet, folyamatosan mind minden hímnemű kiskorú felnőtté válása után, egy dologra jó, hogy a társadalom mészárszékén és megalázva hülyére véve gyermek tartást fizessen. Ez olyan mint egy láthatatlan megbízási szerződés ami teljes mértékben nem csak férfi hanem család ellenes is. Feltevődik bennem a kérdés mint sok férfiben miért nevelünk Fiú gyermekeket? Bohócnak? Hogy legyen nő aki hülyére vegye ha gyermeke születik? Ez lenne a család modell? A Nő alapból mindent megkap?Miért is? Hazudnak össze vissza és senki sem vizsgálja meg hogy igazat mond vagy sem. Nők igazat mondanak a férfiak valótlant? Vagy említsem meg a nemlétező apaotthonokat? nemlétező Apaszükséglakásokat? a férfi nem része a családnak? Milyen minőséget tölt be egy férfi a gyerektartásdíj fizetésén kívül? Avagy minden férfi egyforma? nem gondolnám.
  Elgondolkodtató. Semmilyen egészséges egyensúly nincs apa és anyaotthon között.
  Minden gyermekelhelyezési eredmény úgy indul hogy az apát szisztematikusan megfosszák minden emberi mivoltától és nagy kegyesen biztatják hogy majd látogathatja a gyermeket a színházi előadások ideje alatt amit törvényhozásnak hívnak. Semmi másról nem szól egy bírósági, gyermekvédelmi, gyámhivatali, rendőrségi ügy, csak arról hogy a nőnek mindent! a férfinek fityiszt.

  Ezt saját tapasztalatból mondom .

 192. Moria Fisher says:

  Hello legkedvesebb emberek,

  My Name is Mrs Moria Fisher, A családom nagyon boldog, mert tudtam, hogy egy egyszerű hitel 60,000usd
  Egy jótékonysági hitel nevű cég Elizabeth Berger Hitel Iroda, a húgom irányul, hogy Elizabeth Berger Hitel Iroda, amikor szüksége volt egy kölcsön alapok 60,000usd működésének vese transzplantáció kisfiam nevű Bowen, én majd úgy döntött, hogy alkalmazza a kölcsön Elizabeth Berger hitel cég, az a legnagyobb meglepetés, én kölcsön jóváhagyott és kiadott nélkül hitel ellenőrzés, nincs fedezet, nem cosigner és mindössze 3% -os kamat.

  én is tanácsot ad valaki odakinn szoruló pénzügyi támogatás a kapcsolatot Elizabeth Berger Hitel Iroda további részleteket a tranzakció Itt az e-mail cím (elizabethberger01@outlook.com), és mindenki ott kell kérjük megköszönni Elizabeth Berger Hitel Iroda nekem .

  köszönöm
  Mrs Moria Fisher

 193. Harry Fragnad says:

  Jó napot én Hölgyeim és Uraim, Én vagyok a jó hírű, legitim és akkreditált pénzt hitelező. Én kölcsön pénzt ki rászoruló személyek pénzügyi támogatás. Van egy rossz hitel, vagy ha szükségük van a pénz a számlák befizetése? Azt akarom, hogy
  használja ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy én teszi megbízható segítséget leszek szívesen felajánlom Services, amely tartalmazza az alábbi adatokat.

  * Refinance
  * Home Improvement
  * Automatikus Hitelek
  * Adósság konszolidáció
  * Line of Credit
  * Második Mortgage
  * Business Hitelek
  * Személyi kölcsönök
  * Nemzetközi hitelek

  Ha érdekel szívesen alkalmazzák e-mailben harryfragnad@outlook.com további részleteket, akkor elküldjük a hitel jelentkezési lapot kitölteni. (Nincs szociális biztonság és a nem hitel ellenőrzés, 100% -os garantált!) Alig várom, amely lehetővé teszi számomra, hogy az Önök szolgálatában ..

 194. Austine Best says:

  Helló

  Szüksége van egy hitel fizeti ki a számlákat, vagy lakást venni? Szüksége van egy kölcsön indítani egy vállalkozást ?. Szüksége van pénzügyi támogatásra vagy sürgős hitel? Bármilyen anyagi segítséget május szükséges / Kapcsolat Us: Szüksége van egy kölcsönt, hogy fizesse ki a számlákat, vagy beállítás Az üzleti mi jelenleg ad ki mindenféle hitel biztonsági hitel, személyi kölcsön, autó hitel, diákhitel, a gazdálkodók hitel. Alkalmazni a kölcsön ma velünk Egyszerű lépésben, gyors finanszírozás és az alacsony kamat, olyan alacsony, mint 3% kamat Küldjön e-mailt keresztül: austinebest92@gmail.com

  Üdvözlettel,

  mr Austine

 195. Ryan King says:

  Jó napot,
  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, frissíteni kell a pénzügyi helyzet a világ minden tájáról, és nagyon minimális Éves kamat olyan alacsony, mint 3% egy év alatt és 30 év törlesztés időtartama időszak bármely részén a világnak. Adunk kölcsönt tartományon belül 1000 dollár 500.000.000 dollár. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (ryankingfinancialservices@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 196. James Hook says:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben: honeywell240@gmail.com

  az alábbi információkat:
  Teljes név:
  ország
  Mennyiség:
  Időtartam:
  Tel:

  Köszönjük, hogy minket választott
  James Hook

 197. Jonna Finance says:

  Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Én vagyok Mr. Jonna, a vezérigazgatója Jonna pénzügy hitel cég vagyok, hogy tudd, hogy ez a hitelezési cég ad kölcsönt, a kamat 2% az emberek / üzleti szervezetek, akik a szükséges pénzt. Azt akarom, hogy tudja, hogy a hitel összegét megadják Önnek. Kínálunk minden típusú hitelek komoly gondolkodású személyek, akik a szükséges pénzügyi támogatást. Ahhoz, hogy a hitel indított eljárás, küldje el nekünk a következő adatokat:, E-mail: jonnafinance@outlook.com

 198. world best says:

  Kívánjuk, hogy ki hitelt, akinek valaha is, hogy szüksége van egy kölcsön alacsony kamat a kamatláb 2% adunk ki hitelt minimum 3,000.00 USD a legfeljebb 10000 millió dollár, font, euró. Ha érdekelt, lépjen kapcsolatba velünk
  email: worldbestloans@gmail.com

  Érdekelt pályázó hitelfelvevő, töltse ki az alábbi űrlapot
  A hitelfelvevők INFORMÁCIÓK *
  * Teljes név: …………………. *
  * SEX ……………………….. *
  * Age ……………………….. *
  * Cím ……………… *
  * Kapcsolattartó: ……………. *
  * Ország ……………………. *
  * Telefon: * …………………….. *
  * Szükséges összeg a Kölcsön: ………. *
  * Hitel Időtartam: ……………… *
  * Az éves bevétel: ……………… *
  * Foglalkozás: ………………… *
  * Garancia: ………………… *
  * Fizetés: havonta vagy évente

  Köszönet és Isten áldja meg

  TEKINTETTEL
  LARRY BUKNOR

 199. helló
  szüksége van egy hitel, a tartozás megfizetésére és sürgős? Van Ön már megtagadták a hitelt a Bank? Vagy egy kölcsönt fizeti ki a számláit, vagy konfigurálja a vállalat van szüksége? nincs több gond, most jön a segítség, Mr. Davidson cég hitel hitelek cég kínál mindenféle hitel, az emberek, cégek, akik kell kölcsön alacsony kamat 2 %-os, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: davidsonclerkloanfirm@gmail.com

  Hitel jelentkezési lap

  Teljes neve:
  A hitel összege:
  Kölcsön időtartama:
  Telefonszám:
  Ország:
  Állam/tartomány:
  Havi jövedelem:
  Családi állapot:

  elvár egy válaszol nemsokára

 200. john walker says:

  helló
  szüksége van egy hitel, a tartozás megfizetésére és sürgős? Van Ön már megtagadták a hitelt a Bank? Vagy egy kölcsönt fizeti ki a számláit, vagy konfigurálja a vállalat van szüksége? nincs több gond, most jön a segítség, Mr. Davidson cég hitel hitelek cég kínál mindenféle hitel, az emberek, cégek, akik kell kölcsön alacsony kamat 2 %-os, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: davidsonclerkloanfirm@gmail.com

  Hitel jelentkezési lap

  Teljes neve:
  A hitel összege:
  Kölcsön időtartama:
  Telefonszám:
  Ország:
  Állam/tartomány:
  Havi jövedelem:
  Családi állapot:

  elvár egy válaszol nemsokára

 201. Alex Moore says:

  Ön bármilyen anyagi nehézségek, van szüksége egy üzleti kölcsön bővíteni a vállalkozást? Jelentkezzen kölcsön most és kap jóváhagyott. kínálunk mindenféle hitel csökkentett kamatláb 2%-os. (üzleti hitel, személyi kölcsön, konszolidációs hitelt, autó hitel, beruházások hitel, stb), akkor már bérbe hitelt azoknak a pénzügyi stressz és az üzleti tevékenység bővítésére . lépjen kapcsolatba velünk ma, és kap engedélyt. email: rick_nelly121@outlook.com

 202. frank peters says:

  van szüksége a hitel? Van szüksége egy üzleti kölcsön vagy indítani egy jó üzlet, ha igen, lépjen kapcsolatba velünk az e-mail, meritsfinancecompany@gmail.com

 203. funding loan firm says:

  Üdvözöljük a finanszírozási hitel cég ..

  A teljes adósság kezelés , adósság segítséget és anyagi támogatása Társaság a tengerentúlon. Kínálunk kölcsön alacsony kamatláb 2%-os , és nem hitel ellenőrzés , kínálunk Személyi hitel , adósság konszolidációs hitelek , kockázati tőke , üzleti hitelek , az oktatás hitelek, lakáshitelek , vagy ” kölcsön bármely okból !

                   FINANSZÍROZÁSI hitel cég ellenőrzéseket.

  Ön üzletember vagy nő ?

  Ön bármilyen pénzügyi rendetlenség , vagy szeretné alapok elindítja a saját vállalkozás ?

  Szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást , vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezdeni egy szép üzlet ?

  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie szerezni tőkehitel a helyi bankok / egyéb pénzügyi intézmények ?

  Szüksége van egy hitel vagy finanszírozási bármilyen okból , mint például :
  a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion ,
  b ) Business Start -up , oktatás ,
  c ) adósság konszolidáció ,
  d ) Kemény pénz hitelek ..

                          HITEL AJÁNLAT ALKALMAZÁS ADATAI ..

  1) teljes nevét :
  2. ) Elérhetőség:
  3. ) Telefonszám:
  4) A SEX :
  5) A szükséges összeg AS HITEL :
  6) HITEL IDŐTARTAMA:
  7) A havi bér:
  8) Foglalkozás:
  9) Kor:
  10. ) Cél lejárta:
  11) Ország :
  12. ) E-mail cím

  Azonban a módszer kínálja a lehetőséget, hogy meg az összeget hitel szükséges, és időtartama is , amit megengedhet magának . Ez ad egy igazi
  esélye, hogy az alapok amire szüksége van! Bármely érdekelt pályázóknak fel a kapcsolatot velünk e-mailben : fundingloanfirm@gmail.com

  Warm Regards ,
  BISHOP SCOTT PETERSON .
  FINANSZÍROZÁSI hitel cég .
  © 2014 FINANSZÍROZÁSI hitel cég LTD.

 204. CHURCHIL WEST LOAN says:

  * Ön anyagilag facsart?
  * Mit keres forrásokat, hogy fordítson le hitelek és adósságok
  * Mit keres pénzügyi hogy hozzanak létre saját üzletét?
  * Van szüksége a magán-vagy üzleti hitelek különböző célokra?
  * Mit keresnek támogatást különféle egyéb eljárások?
  * Válasszon a 1 és 10 év visszafizetni.

  Adunk hitelt minden kategóriában az emberek, cégek, vállalatok, iskolák, ipar, stb
  finanszírozzuk az üzleti / lakás nagyon olcsó és mérsékelt árak, vagyunk megbízható, megbízható és dinamikus.
  Írjon nekünk most e-mailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  Köszönöm a védnökséget.

 205. cynthia johnson says:

  Hello, I am asszony Cynthia Johnson, a privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt arra, hitelek. Szüksége van egy sürgős kölcsönt, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy tőkehitel hogy javítsa az üzleti? Voltál már elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? Ne keress tovább, mert itt az összes pénzügyi problémák a múltban. Mi kölcsön alapok rászoruló személyek pénzügyi támogatást, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, a befektetők az üzleti, a 2%-os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi a megbízható és a kedvezményezett támogatás és lesz hajlandó, hogy felajánlja a kölcsönt. Szóval, lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: (cynthiajohnson154@gmail.com)

 206. Cbilly Francovich says:

  Helló,

  Kínálunk hitelek 1%-os kamat. Az Ön pénzügyi megoldást, gondolom, nem tovább. lépjen kapcsolatba velünk ma a pénzügyi megoldás segítségével a vállalati e-mail: Ladylopezloaninstitute@gmail.com

  Kedves Üdvözlettel.
  Lady Lopez kölcsönalapok plc.

 207. John Luther says:

  ha szüksége van sürgős és valódi hitelt fizeti ki a számlákat, hogy visszatér hozzánk most via e-mailt
  johnlutherloanfirm1@outlook.com
  és mi segít ki a kölcsönt
  köszönöm
  Üdvözlettel

 208. Elijah Roland says:

  helló

  van szüksége, és sürgős kölcsönt fizetni a tartozást? Voltál már megtagadták a kölcsön Bank? Vagy szüksége van egy kölcsönt, hogy fordítson le számlák, vagy állítsd be a cég? aggódj, nem több, a segítség most jön, Mr.mhay cég hitel hitelezés cég kínál mindenféle hitel az emberek, cégek, akik a szüksége kölcsön alacsony kamatláb 2%-os, forduljon hozzánk e-mailben: credithome@blumail.org

  Hitelkérelmi nyomtatvány

  Teljes neve:
  Összeg szükség a hitel:
  Hitel időtartama:
  Telefonszám:
  Ország:
  State / Province:
  Havi jövedelem:
  Családi állapot:

  várják a választ hamarosan

  Mr mhay burialla

 209. paul william says:

  Jelentkezés egy gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, és hogy egy új finanszírozási a projektek legolcsóbb kamatláb 3%-os. Ne lépjen kapcsolatba velünk ma via: eagleloanfinance@hotmail.com a hitelösszeg szükség, mert a minimum hitel ajánlatunk 1,000.00 bármely választott hitel amount.I vagyok hiteles, regisztrált és legit lender.You kapcsolatba velem ma, ha érdekelt abban, hogy az hitel, várjuk további információt a hitel folyamat, folyamat, mint a hitelfeltételek között, és hogy a hitel kerül át az Ön számára. Szükségem van a sürgős választ, ha érdekel.

 210. Zsóka says:

  Szerintem az elvált szülőknek egyáltalán nem kellene gyermektartásért verniük az asztalt. Én úgy vagyok vele, hogyha valakinek a bíróság a gyereket odaítéli akkor az egy olyan valaki legyen aki önállóan a CSJT szerint gondoskodni is tud róla. E tekintetben lényegtelen az illető neme, de tudjon másoktól függetlenül önállóan gondoskodni róla.

  Az én véleményem szerint a bírósági ítéletek nagy része túlkapáson alapszik. A legtöbb esetben a gyermekelhelyezéses bontóperek esetén egyáltalán nem vizsgálják a gyermek tényleges szükségleteit elég alaposan, hanem egész egyszerűen (s ezt nő létemre mondom, de ez van, ez a helyzet) az anyukák igényeit próbálják a bírók kielégíteni.

  Tudok olyan bírónőt is a BKKB berkeiből említeni aki onezseni úgy ítélte anyukának a gyermeket, hogy anyuka egy felső oktatási intézménybe jár ahol majd kap egy oklevelet (tehát nem igazi főiskola) és már a 6. intézménybe iratkozott be, vélhetően csak a diákigazolvány miatt, nincs állása, s ráadásul még a szülei is hihetetlen rossz körülmények között élnek. Ehhez képest a BKKB bírónője még arra is képes volt, hogy a Magyar Alkotmányt egy huszárvágással átlépje és fittyet hányjon a bírói etikai kódexnek is.

  Úgy vélem inkább az ügyek elhúzása és az anyukák ingyen pénzkeresete itt a lényeg, mintsem a gyermek valós érdeke. Ha egy anyuka ragaszkodik a gyermekéhez akkor mindenkitől függetlenül Őt nevelnie is kell(ene) tudnia.

  Szerintem ha a bírók apukákhoz többször ítélnének gyermeket, akkor tisztább
  bírói ítéletek születhetnének, mert nem kellene a “nemes ügy” érdekében csúsztatásokat, jogszabálysértéseket, alkotmány jogi és ember jogi sárba tiprásokat alkalmazni, hanem egészen egyszerűen pártatlanul és objektíven vizsgált eredményekről lehetne beszélni. Az apukák többsége szerintem nem is kérne semmilyen tartásdíjat. Megjegyzem én biztos vagyok benne, hogy kevesebb
  lenne a deviáns gyerekek száma, mint a kizárólag anyai gondozásban nőtt gyerekek esetén.

  Persze mint tudjuk, sosem a gyermek számít, se a bíróságnak, se a Gyámhatóságnak. De miért is számítanak nekik? Most őszintén Neked, vagy Nekem, vagy bárkinek számít egy olyan gyermek aki nem a sajátunk? Nem hát! Ez az élet alapvető törvényszerűsége. Ha nem vagyunk közel az adott emberhez, nem szelíditettük meg egymást akkor úgy kb. nem is foglalkozunk egymással és mindegy egyik embernek, hogy mi a másik ember sorsa. A Gyámhatóságnál meg bíróságoknál csak úgy állnak sorban az akták . . . ja persze majd pont IDŐT és ENERGIÁT fognak áldozni egy alapos ügyre 😉

 211. kivi says:

  T. Ügyvédnő!

  Továbbra is a tanácsára volna szükségem.:-))
  Még mindig a korábban felvázolt helyzet. Van egy sokéves alacsony összegű jogerős ítéletem gyerektartásra. Ezt felülírta egy fellebbezésre való tekintet nélkül előzetesen végrehajtható magasabb összegű ítélet.De a másodfok súlyos bírói hibára hivatkozva hatályon kívül helyezte ezt.
  Kérdésem, hogy most ebben az átmenetei helyzetben, (ami igencsak elhúzódhat)mi a letiltás /követelés alapja. Melyik ítélet van érvényben ilyenkor. “Természetesen” mást mond a végrehajtó, mást a jogi képviselő, de még bíróságon belül is mást-mást mondanak. Arról viszont senkinek nincs egyértelmű irata, hogy mi alapján kell elszámolni. Ki van tévedésben?Kihez kell fordulni ilyen esetben, aki kimondja a döntő szót erre az átmeneti időszakra? Köszönettel, Kivi.

 212. jmem@freemail.hu says:

  Kivi, nézz körül a Figyelj Ránk! egyesület honlapján. alapító tag vagyok, érdekes történetek vannak ott is…ha tudok segíteni, írj mailt, a címem fent 🙂

 213. Szeder says:

  Érdekes dolog… apukától elváltam tavaly, tartásdíj fizetés 20 %-a, ami most kb. 17.000,- forint, azóta vette két autót (igaz használtak) és az új kedvessel egy mondhatni luxunegyedben egy családi házat… míg házasok voltunk az utóbbi években még nyaralni sem voltunk… azóta egyik beszélgetésünkkor megjegyezte, hogy sokkal több pénze volt a házasság alatt, mint amiről én tudtam…

 214. Kedves Steve!

  Sajnos ebben nem tudok segíteni, az viszont biztos, hogy a magánnyomozók sem férhetnek hozzá olyan adatokhoz, amihez maga sem. Abban tudnak segíteni, hogy egyéb körülményekből következtetnek arra, mely banknál lehet az illetőnek megtakarítása, hol van nyaraló, milyen kocsival jár… konkrét adatokat a bíróság tud majd beszeretni.Tehát nincs egy országos adatbázis, ahonnan ez lekérhető lenne.

 215. Steve says:

  Tisztelt Ügyvédnő!

  Egy esetleges közös megegyezés alapja tudni nincs-e a másik félnek eddig eltitkolt vagyona pl.: ingatlan, termőföld, haszonélvezet stb. Mivel felmerül ennek lehetősége, gyanúja érdekelne, hogy magánemberként hol tudnék az egész országra kiterjedő adatbázissal rendelkező lekérdezést kezdeményezni?

 216. Kivi says:

  Kedves jmem!
  Megtörtént a feljelentés.Hát mit mondjak nem volt egyszerű, ugyanis el akartak küldeni azzal, hogy szegény miből éljen meg, ha én még a fizetésből letiltható részen kívül is kérem a pénzt,ha az nem éri el a minimum összeget.Megkérdezem hogy akkor mégis minek a szabályozás, ha mindenki annyit fizet amennyit tud/akar. Meg minek is a törvény, ha még a rendőrség sem igyekszik betartatni. Vagyis nekem sem kell befizetnem a gyorshajtásért járó bírságot, elvégre azért hajtottam gyorsabban a megengedettnél mert siettem dolgozni, hogy meg tudjak élni.De ha megbírságolnak miből fogok megélni?
  Érdekes erre már nem mondtak semmit.
  Más.Tény hogy engem is “üldöznek” az ex tartozásai miatt, mert sajna a vagyonmegosztás nagyon nehézkesen halad, illetve inkább nem halad.Persze ez is nézőpont kérdése.Akinek nem érdeke a vagyonmegosztás annak az hogy 1 év alatt nem történt tárgyalás, az is gyors.Sajnos közös hitelt kell fizetnem helyette a saját érdekemben.

 217. jmem@freemail.hu says:

  kedves Ügyvédnő: tapasztalat, a bíróságon, mikor közli a bíró, hogy ha nem fizet, akkor 2 év böri, nagyon megnő a fizetési kedv. mellesleg tőlem a rendőrségen kérték a vh igazolást arról, hogy nem tudnak végrehajtani. mondjuk nem kevés idő volt, míg kirimánkodtam a vh-tól, kb napi mailek,. telefonok, szóval “rászálltam” rámenősnek kell lenni, ha valakinek nem tetszik, akkor ne tegye, nekem fontos volt, hogy a gyerekemnek meglegyen a tartásdíj is, mindamellett, hogy én mindig is dolgoztam. a tartásdíjat egyébként évek óta a fiam kapja, mert átadtam neki a kártyát, az az ővé.

 218. jmem@freemail.hu says:

  Kivi, a tartásdíj-kiskorú gyerek esetén-minden mást megelőz. rajtad miért akarják végrehajtani a többi tartozást? együtt éltetek, amikor keletkezett? mert csak akkor lehet téged is vh alá vonni…

 219. jmem@freemail.hu says:

  Zsolt, le a kalappal. egy felelősséggel gondolkodó férfi, apa! uraim, lehet utánozni!!!!!

 220. jmem@freemail.hu says:

  Magdi, itt jön az, hogy mindenki annyi gyereket csináljon(nő is!) amennyit el tud tartani. egy nő főleg magának szül, benne van a pakliban, hogy apa elérhetetlen lesz. sajnos, a magyar jogszolgáltatás kiscsecsemő a fizetni nem akaró apákhoz képest. minden esetre én elértem, hogy az ex már nem tartozik, és fizet, mint a katonatiszt. további info: Figyelj Ránk! Egyesület, Kristine története

 221. Kedves Kivi!

  Kérjen igazolást a végrehajtótól, hogy a követelés behajthatatlan, ezt követően van lehetőség állami előlegezést kérni a tartásdíjra. Ha erre nincs lehetőség, akkor marad a feljelentés – hátha akkor kiderül, mégis van miből fizetni, vagy mégis sikerül olyan munkát találni, amiből el tudja tartani legalább alapszinten a gyermekeit.

 222. Kivi says:

  T. Ügyvédnő!

  Köszönöm a korábbi válaszát. Most azt szeretném megtudni hogy mit tehetek a következő esetben.Van egy előzetesen végrehajtható %-os de minimum összeges gyerektartási ítéletem. De másodfokon súlyos eljárási hibára hivatkozva hatályon kívül helyezték. Az előzetesen végrehajtható összegre érvényes fizetésletiltás van. Ennek ellenére nem minden hónapban érkezik meg a minimálisan meghatározott összeg sem. Viszont az ex munkaviszonya megszűnt. Nem tudom elhelyezkedik-e máshol, mert “sorban állnak” a végrehajtásai. Egyenlőre nem töri magát a munkakereséssel.Tartozásaira a válasz: “hajtsák be rajtam” Milyen lehetőségem van legalább a minimum összeg végrehajtására.Vagyona már terhelt perrel és egyéb tartozásokkal. Amúgy a minimum tartásdíj alig több 15 ezer Ft-nál összesen.

 223. Jade says:

  A gyereknevelés felelősség akár házas, akár elvált vagy. Nem a gyerekek akarták, hogy így legyen, Nehéz a kompromisszumos döntéseket meghozni de a nélkül nem működik. De hölgyeim és uraim akár honnan is nézzük aki a gyerekeket neveli anyagiaktól függetlenül is sokkal nagyobb a terhe és felelőssége, mert a másik akár az apa vagy anya aki ki-be járogat a gyerek nevelésbe csak”ünnepi” kapcsolat, főleg akkor ha van új kapcsolata is. És azért uram bocsá, de jó néhány volt férjet tudnék az ismeretségi körömből aki él mint marci hevesen, és a gyerekeit azzal szivatja, hogy tartásdíjjal betart a anyjuknak. Anyagi téren úgy érzem hatalmas árat fizettem, de VAN KÉT NORMÁLIS gyerekem, ezt pedig pénzzel nem lehet az egyik fél részéről sem megfizetni. De azt is tudom, hogy jó néhány volt feleség sportot űz a gyerektartás behajtásából. Pedig csak életünk van, nem mindegy hogyan éljük meg , és milyen példát mutatunk.

 224. Kata says:

  Na,ez kimeríthetetlen téma lehetne a hozzászólások alapján!

 225. Lilla says:

  Zsolt!
  Nem akartalak megbántani,persze ezt Ti tudjátok.Kívánom nektek,hogy kibírja a kapcsolat ezt a nagy kompromisszumot a kedvesed részéről is és legyetek Ti az üdítő kivételek,akik erősítik a szabályt!

 226. Zsolt says:

  Kedves Lilla!

  Jogod van ezt gondolni, bár szerintem pont nem önzőség, hogy a gyermekeimet előbbre helyezem mindennél. És a párommal még a kapcsolat elején tisztáztam, mik az elképzeléseim – így nem árultam zsákba macskát. Szerintem önzőség az lenne, ha a saját boldogságom érdekében megvonnám a gyerekeimtől az odafigyelést és anyagi juttatást, mert mondjuk az új feleségem gyereket akar. Hangsúlyozom, akinek olyan a munkája, hogy időben és anyagilag meg tud oldani több gyereket, tegye! De ha valaki sokat dolgozik, és a meglévőkre is nagy szervezések árán tud elegendő időt szánni + nincs annyi jövedelme, hogy több gyerek jövőjét tudja anyagilag megalapozni, az ne tegye – szerintem az lenne az önzőség.

 227. Lilla says:

  Kedves Zsolt!Magyarul azt kérted kedvesedtől,hogy cserében amiért ő gondoskodik a srácaidról és elfogadja,szereti a te két vér szerinti gyermekedet,mondjon le a terhesség,szülés,saját gyermek érzéséről,boldogságáról?
  Ez igen:lehet hogy felelősségteljes pali lehetsz,de önző is.

 228. Zita says:

  Én már nagyon régen elváltam, közel húsz éve. Volt időszak amikor a cég levonta a két gyermek után a tartásdíjat, volt, hogy nem is tudott a létezésükről. Amikor utána mentem hivatalos levél formájában a kedves volt férjem megszüntette a munkaviszonyát. Pár éve (közel 10 éve) zsebből adja, de minden hónapban kérni kell, mert magától nem jut eszébe. Feszült a helyzet mert a gyerekek kérik és hozzák. Rettenetesen várom, hogy már keresőképesek legyenek.

 229. Zsolt says:

  Szerintem a helyzet roppant egyszerű. Ha vannak gyerekeid, igenis, hogy felelős vagy értük az életed végéig, akár együtt maradsz az anyjukkal, akár nem. Én az új páromnak ezzel kezdtem, hogy nem tudok vállalni vele közös gyermeket, mert van kettő akiről gondoskodnom kell – és nem csak a tartásdíjról beszélek. El kell őket indítani az életbe, segíteni hogy lakáshoz jussanak, hogy megéljenek amíg nem keresnek annyit, hogy önállóan fenn tudják tartani magukat. Emellett a nap csak 24 órából áll, kellő figyelmet is meg kell adni nekik, nem pedig csak gyártani kell a gyerekeket, aztán majd felneveli az anyjuk…

  Ha valakinek olyan jók az anyagi viszonyai, hogy 4 gyereket tud támogatni tisztességesen, az vállaljon annyit, de aki átlagos fizetésből él, ott igenis felelősséggel kell végiggondolni, hogy fel tud-e nevelni még gyermeket, tudja-e anyagilag és egyébként is támogatni amíg önálló nem lesz.

 230. Rubi says:

  A szülői felelősségvállalást nem lehet “kikényszeríteni”, az vagy van, vagy nincs. Ehhez azonban mind a három félnek apa-anya-gyerek úgy kellene hozzáálnia, hogy az senkihez se legyen méltatlan. Az ügyvédnő igen egyoldalúan közelíti meg ezt a témát sajnos, viszont az igazság az, hogy a magyar jogrendszer is ilyen. Nem mérlegelnek, elfogadják akár a hazugságot is, mint bizonyíték (akár apa, akár anya részéről), és nem számít, hogy ki hogyan teszi tönkre, vagy keseríti meg a másik fél életét. Én nem állok egyik oldalon sem (csak sajnos közvetett szenvedője vagyok egy ilyen ügynek hosszú évek óta), mert valahol megértem az anya és az apa érveit is. Csak azt kellene elfogadni, hogy az éremnek valóban mindig két oldala van, és a Bíróságoknak is sokat kellene javítaniuk az ítélkezésen, valamint a magyar jogrendszer is igen elavult már sok-sok más témában is, sajnos!

 231. Kata says:

  Bocs!Szegény lúzereket kihagytam,akiket akaratukon kívül tesznek apává!

 232. Kata says:

  Ez a cikk nagyon egyoldalú!És valóban:ha az asszonyka pattan meg kézen fogva a közös gyerekkel,nem elég szívás a pasinak,hogy átverték mint sz..t a palánkon,még a jövőjét is ellehetetlenítik.
  Rengeteg cikk születik förtelmes apákról-hol maradnak a förtelmes,minden hájjal megkent anyukák,akik válás után azzal töltik életüket,hogy keresztbe tegyenek volt párjuknak,sokszor még a közös gyerek érdekének ellenére is?

 233. Szabó Éva says:

  Annyira sok okos ember van! Bizony hogy fizessen az apuka, ha hitelre, kocsira, verseny motorra telik, sőt minden vagyonát a testvérére íratja. A gyerekei után meg az állam előlegezi meg a tartásdíjat. Feljelentettem bizony, az én gyerekeimnek nincs apjuk, egyébként sem kíváncsi rájuk.

 234. Rita says:

  Nyilván mindenki mindent meg szeretne adni a gyermekének, de ez még teljes családban is luxus, ezen a címen ne lehetetlenítsük el az apák helyzetét. Persze járuljon hozzá, ez természetes és jogos követelés, de ne erőn felül és ne aránytalanul. Egy családban is előfordul hogy apa vagy anya épp munkanélküli és nehezebb az élet. Ezt el kell fogadni. Örömmel látnák sokan, ha az ügyvédnő az apákat is képviselné majd egy következő bejegyzésében a vérszemet kapó ex-nejekkel szemben, mint Szabi esetében talán, akiknek célja esetenként csak bosszúvágyból a másik fél életének megkeserítése, megnehezítése, a gyermek nevében történő kisemmizése.

 235. Katarina says:

  Kedves Szilvia! Örülj, hogy pároddal sikerült megegyeznetek….hidd el nem vagyok egoista anyuka, de mint minden anya én is meg szeretnék adni mindent a gyermekemnek…és ehhez rakja már oda a kicsi “fenekét” az apuka is!!!!
  A jogrendszerrel van probléma nem amit az ügyvédnő írt, én ugyanebben a cipőben járok, egyáltalán nem kellemes. Magdika, ha nem tudod miből eltartani a gyerekedet Te sem így látnád ezt, szerintem nem kellett volna hozzászólni inkább….

 236. Szilvia says:

  Na álljon meg a menet! Jó, hogy nem már azt kérik, hogy akassza fel magát az apuka (főleg, ha esetleg nem is az ő hibájából mentek külön, hanem esetleg a drága anyuka talált más partnert) mert esetleg az árvaellátás több, mint amit apuka fizetni bír ?? Nevetségesnek tartom amire az ügyvédnő bujtogatja a kicsit sem ego hiányos anyukákat ! Mi a volt párommal mindenben meg tudtunk eddig egyezni, és nem gondolom, hogy egymást hülye helyzetbe kellene hozni, csak mert a gyerek esetleg “túl” sokat akar! Mindennek van határa!!

 237. Anita says:

  Pont ebben a cipőben járok. A gyermekem apukája nem akar fizetni, mondván hitele van. Forma-1re ki tud menni, a jegyet meg tudja venni, de a havi 20 000Ft sok neki. A gyerkőcnek nekem kell sokszor azt mondanom, hogy most ezt, vagy azt nem tudom megvenni.
  Kedves Magdi! Igen az éremnek 2 oldala van, de Te választottál olyan párt, akinek 2 gyermeke van, tudnod kell, hogy egy apának kötelezettségei is vannak. A második kapcsolatban lévő férfi ha becsületes, és a gyermekeinek jót akar, akkor nem titkolja el jövedelmét, hanem mindent megtesz (az anyukával együtt), hogy a gyermek(ek)nek a tőlük telhető legjobbat adják. Remélem soha nem fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy neked is bíróságra kell járnod, mert a kedves párod titokban nyaralgat az új párjával, és a TE gyerkőcöd kénytelen esetleg nélkülözni.
  További szép napot!

 238. Szabi says:

  A havi fizetésem felét utalták a volt feleségemnek. Ott hagytam nekik a lakást, az összes bútort meg a kocsit. Egész fizetésből sem könnyű megélni, hát még félből. Sikerült olyan munkát találnom, ahol sokkal jobban keresek, de a volt feleségem nem volt hajlandó belemenni, hogy a régi összeget kapja. Ilyenkor nincs más választásod – ha új életet akarsz kezdeni, ha össze akarsz spórolni egy új kocsira és új lakásra valót. Kénytelen vagy papíron kevesebbet keresni. Az életre szóló kötelezettség nem azt jelenti, hogy attól kezdve csak vegetálsz amíg a gyerekeid 25 évesek nem lesznek, és nem mennek el dolgozni.

 239. Magdi says:

  Szerintem, ha a felek elválnak, erkölcstelen dolog a másik nyakán lógni. Ha önként akar adni, oké, ha nem, én biztosan nem fogom feljelentgetni… megoldom maga, azért vagyok az anyjuk! Szerintem teljesen tönkre vágja az apa-gyerek kapcsolatát az aki ilyet csinál. Most őszintén, biztosan szeretni fogja az apa azt a gyereket, aki miatt 2 évet ülnie kellett…

 240. blgzs11@freemail.hu says:

  A gyermek vállalása életre szóló köztelezettséget jelent . Gyermekeink nem akartak megszületni, mi akartuk őket. Az eltitkolt jövedelmekkel gyermekeinket rövidítjük meg. Aki második házasságban gyermeket vállal, abban a tudatban tegye , hogy első házasságból származott gyermekei ellátásához való hozzájárulását figyelembe kell vennie.

 241. alison1 says:

  Magdika!
  Bizonyára más szemüveggel fogod látni a történetet, ha tőled is elválik ez a kétségtelenül makulátlan jellemű úriember, és előled titkolja a nyaralásokat a következő párjával. Te meg majd kapod a 20.000/hó/gyerek kötelezőt. Ha szerencséd van. Jó lesz?

 242. Magdi says:

  Hát azért az éremnek van az az oldala, amikor próbálnál új életet kezdeni, de a férjed előző házasságából a két gyerek viszi a fizetése 40%-át. Ebből nem lehet megélni, főleg nem eltartani a mi két közös gyerekünket. A második kapcsolatban élő férfi rá van kényszerítve – ha a kemény munkával megszerzett pénzének majdnem a felét nem akarja elveszíteni – hogy eltitkolja a jövedelmét, más nevén legyen a lakása, a kocsija, mindene … mi is titokban járunk nyaralni, mert beköpnek a gyerekek a volt feleségnek, és jön a balhé, hogy miért nem neki adjuk a pénzt…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!